Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Løvernes Garde brøler igen

19. august 2016 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Løvernes Garde brøler igen billede

Historien om løverne på Kongesletten fortsætter i dette herlige eventyr fra Disney. Løvernes Konge er en tegnefilm som Disney har bygget en del videre på efterhånden. Men det gør nu ikke så meget, når det virker. Denne gang får vi en historie om den unge løveunge Kion, der sammen med dens venner danner en garde, der sammen beskytter Kongesletten.

Kion der er søn af Simba og Nala får til opgave at samle en garde, der skal holde opsyn på Kongesletten. Han skal finde det dyr, der er det stærkeste, det dyr der er den tapreste, den mest skarpseende og den hurtigste. Kion går frisk til opgaven, og som den stærkeste vælger han Beshte den store flodhest. Som den med det skarpeste syn vælger han Hejren Ono, og som den hurtigste falder valget på geparden Fuli. Nu skal den tapreste findes, og her falder valget på honninggrævlingen Bunga hvis onkler er Timone og Pumba, af hvem han også har lært at prutte temmelig fælt. Snart må løvernes garde stå sin prøve, da de altid modbydelige hyæner endnu engang er klar til at forstyrre freden på Kogesletten. Men de havde ikke lige regnet med Kion og hans venner.

Historien om Løvernes Garde er en fin udvidelse af det univers som Disney startede med en af deres største hits Løvernes Konge fra 1994, deres 32.film. Man kan sige, at der er kogt meget suppe på den film, men så længe suppen er kraftfuld og fyldig gør det bestemt ikke noget, og flere af de karakterer der var med i den oprindelige film er så fantastiske, at dem kan man ikke få nok af at se på, og de har endnu engang små roller i Løvernes Garde.

Løvernes Garde brøler igen henvender sig til et lidt yngre publikum end den originale film gjorde, men er man fan af serien og kan man ikke få nok af dyrene på Kongesletten, kan man som voksen også sagtens føle sig godt underholdt.

Animationen er ganske fin, og de sange der er med, er fangende og medrivende i bedste Disney stil. Historien om Kion og hans mission om at samle løvernes garde er brølende god underholdning.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse fra Disney.

Det er muligt at se filmen med Engelske undertekster, og lydsporet kan vælges på følgende sprog: Dansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk og Tysk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Disney.

Titel: Løvernes Garde brøler igen
Original Titel: The Lion Guard: Return of the Roar
Premieredato: 19. august 2016
Instruktør: Howy Parkins.
Skuespillere: James Earl Jones, Rob Lowe, Sarah Hayland, Madison Pettis.
Spilletid: 42 min.
Selskab: 2016
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...