Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Playmobil Filmen
Playmobil Filmen billede

High Life


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Lotte Heise - Østrogen og Skaldyr

19. september 2005 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar

Lotte Heise - Østrogen og Skaldyr billede

Den talebegavede hurtigsnakker udstiller sig selv, andre kvinder, mænd, børn, villa og vovse i nyt show.

Selv om Lotte Heise næppe er så meget i medierne som i sidste årti, lever hun i bedste velgående, og underholder land og folk med sine omrejsende shows. Ligesom hun er en populær foredragsholder for virksomheder, der har brug for råd - hvad enten det drejer sig om kunderelationer eller management.

Østrogen og Skaldyr handler, som titlen antyder, om kvinder. Lotte Heise retter skytset mod ”Alt for Damerne”- kvinderne. Dem med de perfekte børn, det perfekte hjem, den perfekte mand og det perfekte liv. Hvis de altså findes; for pointen er netop at den gængse kvinde næppe kan leve op til idealerne, der fremstilles i bladene. Unger der opfører sig ordentligt, hjem der aldrig har set en fnullermand og kvinder der altid formår at fremstå pletfri og med frisk make-up, om klokken så er seks om morgenen. Lotte Heise, der selv er mor til et par tvillingedrenge, hiver eksempler som følelsesforladte astronautkoner og de frelste krystalhealere frem. De forskellige indlæg er hele tiden krydret med Lotte Heises egne erfaringer, og det er det der driver det hele frem og gør det interessant.
De observationer, hun kommer med, er ikke banebrydende, men rettere lidt retning af noget vi alle sammen godt vidste. Genkendelighedsfaktoren er vigtig, og kimen til morskaben i showet, netop fordi Lotte Heise bruger sig selv som eksempel. Af udseende fremstår hun nok for mange som idealkvinden, der jonglerer med karriere, mand og børn i en stor, skøn herlighed. Den tidligere model er jo usædvanligt tjekket, men når hun lukker op for gemmerne, åbenbares en vidunderlig almindelighed, som de fleste vil elske at kunne se sig selv i. Desuden er hun jo en fremragende formidler af sit stof. Der vakles ikke på noget tidspunkt, ligesom fortællingerne glider fornemt ind og ud af mellem hinanden, mens ironien falder i tykke dråber mellem ordene. Lotte Heise har en formidabel evne til at være i centrum på scenen, og man forstår udmærket hvorfor hun er en skattet foredragsholder.

Blandt publikum er der også en del mænd, og det skal da ikke benægtes, at også de får noget ud af Lotte Heises skarpe meninger.
Dvdudgivelsen henvender sig både til dem, der allerede har set showet, og som gerne vil gense det, og dem der ikke lige nåede at få billet. Med hensyn til genbrugeligheden er udgivelsen dog tvivlsom, da det ikke er sikkert man får lyst til at se Østrogen og Skaldyr mere end et par gange. Samlet set er dvd’en produktionsmæssigt gennemført, og både lyd og billede er fremragende.
Værd at se, hvis man vil vide lidt mere om sig selv eller sin nabo.

Ekstramaterialet består af: Bag scenen og 18 Skarpe spørgsmål, hvor Lotte Heise giver sin os sin uforbeholdne mening om forskellige emner.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
CMC.

Titel: Lotte Heise - Østrogen og Skaldyr
Original Titel: Lotte Heise - Østrogen og Skaldyr
Premieredato: 29. august 2005
Skuespillere: Lotte Heise
Spilletid: 149 min.
Selskab: CMC entertainment, 2005
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden life
Playmobil The Movie
Mugge Og Vejfesten
Toy Story 4
Fisherman's FriendsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...