Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billede

Meter I Sekundet


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Lucifer sæson 2

20. april 2018 af Teddy Tofte

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Lucifer sæson 2 billede

Seværdig. Men nem at glemme sekundet efter, sæsonen er færdig.

I anden sæson af ”Lucifer”, som er baseret på karakterer af Neil Gaiman og Sam Kieth fra deres tegneserie ”Sandman” fra DC Comics, vender Tom Ellis tilbage i rollen som Djævlen, som er i færd med at holde ferie i Los Angeles som en natklubejer, der i ny og næ hjælper politiet med at opklare kriminalsager i partnerskab med kriminalbetjenten Chloe Decker, spillet af Lauren German. Forholdet mellem de to bliver endnu dybere i denne sæson, og for at gøre det mere interessant undslipper Charlotte (Lucifers mor) fra Helvede med masser af følelser med i bagagen. Djævlen får også selskab af hans bror, en engel ved navn Amenadiel, i opgøret med deres mor. Da Djævlen og Amenadiel ikke har det perfekte søskendeforhold, er det sjovt at se dem interagere med hinanden. Derudover har vi Dr. Linda, Djævlens psykiater (spillet af Rachael Harris), som er godt i gang med at falde længere og længere ned i sin patients verden.

I denne sæson er der også mere opklaring på, hvorfor Djævlen bliver så sårbar, hver gang han er i nærheden af Chloe. Der er en hemmelighed ved Chloes fødsel, som tilføjer et ekstra lager til en ellers ganske almindelig karakter.

Selvom hovedkarakteren i ”Lucifer” er Satan selv, en dæmon, formår serien ikke at blive alt for mørk og fortsætter med at være en standard kriminalserie med et twist, hvor der skal løses kriminalsager af usædvanlig art. Djævlens mor er naturligvis hovedfokusset i denne sæson, som er et element, der tilføjer serien langt mere interessant dybde end den første sæson. Hun ønsker at vende tilbage til Himlen og udføre sin hævn, alt imens hendes sønner forsøger at mane hende til ro. Selvom serien langt fra er det bedste, der er vist i fjernsynet, så er det spændende at se, hvor forfatterne vil føre historien hen i sæson tre.

Ekstramateriale: 2016 Comic-Con panel (næsten en halv time lang). Gag reel. ”Reinventing Lucifer in the City of Angels”. Fraklippede scener. 3 stjerner for disse ekstramaterialer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Lucifer sæson 2
Original Titel: Lucifer season 2
Premieredato: 1. februar 2018
Instruktør: Karen Gaviola, Nathan Hope, Louis Shaw Milito
Skuespillere: D.b, Woodside, Lauren German, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Rachael Harris, Tom Ellis, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez
Spilletid: 714 min.
Selskab: Fox, Warner Bros., 2016
Genre: Drama , Krimi , Sci-Fibanner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...