Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Madly Madagascar

25. februar 2014 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Madly Madagascar billede

Vild med Madagascar...

Slænget fra de populære Madagascar-animationsfilm er tilbage i denne Valentines Day-special. Et rutefly fragtende Valentines gaver, taber en parfume kaldet ”Love Potion no. 9”. Denne kærlighedseliksir havner i hænderne på lemurenes konge Julien, som straks ser sig selv som en slags kærlighedens gud. Som en ren kvaksalver fra det vilde vesten, åbner Julien en kærlighedsbod og gør hvad han kan for at promovere denne uimodståelige spray. Dyrene fra Madagascar flokkes til, hvilket efterlader løven Alex temmelig skuffet. Det var jo helst meningen at alle skulle bruge tiden på at skrive Valentines-kort til ham og hænge det på hans Valentines-træ. Men hvem kan konkurrere med en nyudnævnt kærlighedskonge?

Mon ikke Love Potion no. 9 refererer til The Clovers-klassikeren af samme navn fra 1959? Det kunne man bedst forestille sig. Men sådan er det heldigvis blevet inden for animations-genren. Der bliver tilført en del voksenreferencer, som børnene naturligvis ikke fanger, men som gør at familiefilm bliver værd at se for det lidt ældre publikum også. Det er David Soren, som også stod bag Merry Madagascar, som påtager sig endnu et kort eventyr om de skøre dyr. Det er (heldigvis) stadig med stemmer af Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer og Cedric The Entertainer, så alt er som det plejer i dette 22 minutter lange indspark med fokus på den romantiske dag.

En del forviklinger forekommer, da alle har en forskellig dagsorden i forhold til hvordan de bedst klarer sig gennem Valentines Day – og her spiller udviklingen af en konkurrerende eliksir ”Love Potion no. 10” en ikke helt uvæsentlig rolle. Naturligvis fabrikeret af de klodsede pingviner...

Det er såmænd et hyggeligt gensyn med savannens favoritter, om end temaet måske bliver lige lyserødt nok. Men som altid er det en oplagt investering til de yngste, og med en længde som de fleste nok skulle kunne stilles ved. Og kan man ikke få nok, så er der som ekstra materiale tilføjet en fem minutters kortfilm med den lille nuttede Hammy fra ”Over Hækken” med originale stemmer af bl.a. Bruce Willis og Steve Carell. Og som om det ikke var nok, så finder du også kortfilmen ”First Flight” fra 2006, som blev lanceret som forfilm til ”Over Hækken” i sin tid.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Madly Madagascar
Original Titel: Madly Madagascar
Premieredato: 5. februar 2014
Instruktør: David Soren
Skuespillere: Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Cedric The Entertainer, Chris Rock, Andy Richter, Taraji P Henson, Danny Jacobs, Tom McGrath
Spilletid: 22 min.
Selskab: DreamWorks Animation, 2013
Genre: Familie , Humor , Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...