Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Madonnas Madame X får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+

28. september 2021 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Madonnas Madame X får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+ billede

Paramount+ og MTV Entertainment Studios kan i dag offentliggøre, at verdensstjernen Madonnas længe ventede dokumentarfilm, MADAME X, får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+ d. 8. oktober i Danmark - samme dag som den har premiere i USA. Dokumentaren er filmet i Lissabon i Portugal, og giver et sjældent indblik i popikonets forrygende tour, der er blevet hyldet af fans over hele verden.

Madame X er også titlen på Madonnas 14. studiealbum. Hun har vundet en Grammy Award syv gange, og Madame X-albummet debuterede med en 1. plads på Billboard 200. Liveshowet og filmen præsenterer både nye numre og tidligere hits og er skabt i Lissabons sydende kultur som en hyldest til den multi-kultur, Madonna selv elsker. Madame X er samtidig navnet på Madonnas frygtløse persona, en hemmelig agent, der rejser verden rundt for at kæmpe for frihed og bringe lys ind i verdens mørke afkroge.

"At dele min vision med et globalt publikum har været meget meningsfuldt for mig. Muligheden for at bringe alle de optrædendes artisteri og showets budskab ud til et bredere publikum, kommer på et tidspunkt, hvor musik i den grad er nødvendig for at minde os alle om, at vi er én samlet menneskehed," siger Madonna selv om showet og filmen.

"Madonna er uden tvivl verdens største superstar, der aldrig stopper med at skubbe til grænserne og skabe nye rammer for popkulturen. Hun og MTV har en lang historie sammen, og vi er utrolig glade for at fortsætte vores samarbejde globalt med denne verdenspremiere på MADAME X på Paramount+ i oktober," siger Bruce Gillmer, Chief Content Officer, Music, Paramount+ og President of Music, Music Talent, Programming & Events, ViacomCBS.

Madame X-showet har hele 48 artister på scenen - blandt andre Madonnas børn samt musikere og dansere fra hele verden. Og ikke mindst det 100 procent kvindelige band, Orquestra Batukadeiras, der blandt andet fremfører en musikstil skabt i Cape Verde. Hele Madonnas tour har fået meget positive anmeldelser fra både fans og medier. Forbes skrev blandt andet: "As Madame X, Madonna is her most authentic onstage self in years," mens Billboard beskrev hende således: "At her best, unapologetic, uncompromising, unyielding and in complete control."

MTV Entertainment Studios M er instrueret af Ricardo Gomes og SKNX. The Madame X-Tour blev skabt og instrueret af Madonna selv sammen med et team med blandt andre Jamie King som kreativ producer.Foto af Madonna: Ricardo Gomes.


Link: https://www.paramountplus.com/dk/


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...