Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Sorry We Missed You
Sorry We Missed You billede

Toy Story 4
Midsommar
Løvernes Konge


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

M*A*S*H (Season 5)

5. februar 2007 af Søren Falgaard

4 stjerner Skriv en kommentar

M*A*S*H (Season 5) billede

I femte sæson af M*A*S*H følger vi vores velkendte personer og deres arbejde på felthospitalet i Koreakrigen. Margaret Houlihan bryder med Frank Burns og får en ny kæreste i Donald Penopscott

M*A*S*H var en stor succes som serie, og nu mere man kommer til at kende karaktererne i serien, nu bedre bliver den. I fjerde sæson blev B. J. Hunnicut og Potter introduceret. Her i femte sæson er de således velintegrerede personer, som bidrager til underholdningen. Vi befinder os naturligvis stadigvæk i Koreakrigen omkring 1950, hvor vi til stadighed følger det mobile hospitals personales kamp for at redde menneskeliv og deres egen fornuft.

Den største ændring i femte sæson er Houlihan ”Hot Lips” brud med den evigt irriterende og usympatiske Burns, der hele sæsonen igennem forsøger at vinde Houlihan tilbage. Det har han nu ikke meget held med, og han må som i de forrige sæsoner stå for skud, når Hunnicut og ”Hawkeye” Pierce udøver deres galgenhumoristiske practical jokes.

Den retskafne og opmærksomme lejrleder Potter er også godt træt af den inkompetente Burns og beder konstant manden om at holde kaje. Derudover indgår der i serie fem de sædvanlige særskilte afsnit, der kan ses hver for sig. Enkelte afsnit fokuserer på den lille Radar o’Reilly, mens andre får deres dynamik fra mindre tilfælde som Potters hest, der bliver syg, eller et udbrud af hepatitis i lejren. Således kommer vi godt rundt i landskabet af uheld, der hele tiden peger på samarbejde og menneskelighed som de største dyder. Den underliggende alvor i seriens antikrigssynspunkt viser som i de tidligere sæsoner sit ansigt engang imellem, men altid føres vi igennem afsnittene uden at falde ud af den gode humoristiske tone.

Som de forrige sæsoner af M*A*S*H er det værd at anbefale at købe DVDen, der indeholder mange timers intelligent underholdning. DVDmenuerne er som på de forrige sæsonudgivelser ganske godt lavet, og hvert enkelt afsnit har et sjovt eller sigende stillfotomenubillede, som man klikker sig videre fra. Boksen indeholder således 3 DVDer med 8 – 9 afsnit hver. Alt i alt bliver det til 24 afsnit, som man kan få nogle weekender eller aftentimer til at gå med.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: M*A*S*H (Season 5)
Original Titel: M*A*S*H (Season 5)
Premieredato: 23. januar 2007
Instruktør: Alan Alda, andre
Skuespillere: Alan Alda, Wayne Rogers, McLean Stevenson, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, David Ogden Stiers, Mike Farell, Harry Morgan, Jamie Farr
Spilletid: 632 min.
Selskab: 20th Centery Fox (1976 - 1977)
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
High Life
Harpiks
Sorry We Missed You
Midsommar
The Two Popes
Drømme fra Ødema...
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid DagKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...