Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Maze Runner: Death Cure 4K Ultra HD

19. juli 2018 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Maze Runner: Death Cure 4K Ultra HD billede

Temmelig sløj afslutning på trilogien om Thomas og hans "Gladers", der skal så frygteligt meget igennem. Hvad der skulle have været et klimaks på fortællingen er i virkeligheden den dårligste af de tre film.

For 1 ½ år siden kiggede denne signatur Maze Runner: Infernoet efter i sømmene, og nu er det så tid til at berette lidt om hvordan trilogien afsluttes. Den ganske forrygende og actionmættede ”1’er” gav gode løfter for spændingsfilm for teenagere, men som jeg kunne konstatere i seneste anmeldelse, så var al mystik og neglebideri ladt tilbage i labyrinten, som selvsagt dannede navn for roman- og filmtitel. Da Thomas og hans ”Gladers” først var undsluppet denne fælde, så droslede al hype også ud af begivenhederne. Infernoet fik en lettere lunken medfart. Hvad så med kapitel tre kaldet Dødskuren (Death Cure)?

Den starter ganske hæsblæsende med Thomas, Newt, Chuck m.fl. på jagt efter et fangetog. Kunsten er at redde så mange som muligt af disse ”Gladers”, som er på vej til WCKD (Wicked), som er den skumle organisation der bruger ganske almindelige drenge som eksperimenter. De har gennem længere tid været på flugt fra WCKD, men må nu indse at de rent faktisk er nødt til at bryde ind i Last City, for at sætte en stopper for forbrydelserne. De møder dog adskillige udfordringer undervejs, ikke mindst det faktum at en zombielignende epidemi er brudt ud, som gør aktionen særdeles vanskelig.

Maze Runner: Death Cure samler den gamle bande med Dylan O’Brien, Barry Pepper, Will Poulter og Thomas Brodie-Sangster og Giancarlo Esposito overfor skurkene Aidan Gillen og Patricia Clarkson. Wes Ball styrer atter slaget gang fra instruktørstolen, så alt er som vi kender det. Vi er i de samme trygge hænder kan man sige, men desværre er det ikke udtryk for nogen underholdningsmæssig sikkerhed. Selvom der sker en hel masse i en handlingsmættet afslutning på Maze Runner-filmene, så er luften for længst gået af ballonen. Nerve og intensitet er ikke længere den samme, og al det som engang var så nyskabende, er nu bare ordinært. Min anke har hele tiden været at Maze Runner ligner The Hunger Games alt for meget, både som tematisk romanværk henvendt til samme målgruppe, men også som rammefortælling.

Jeg er nu ret sikker på at den primære publikumsgruppe ikke lider overlast, for har man først set film 1 og 2, så må man da have slutningen med også. Det er fuldt forståeligt, men det betyder også at hvis man ikke har set med endnu, så kommer den samlede trilogi ikke til at blive en, som får den helt store anbefaling herfra. Sympati for figurer og deres overlevelsesprojekt er røget sig en tur. Alt i alt er Maze Runner: Death Cure en lettere kedsommelig affære. Som enkeltstående film bliver de således kun til 2 stjerner, og dermed den laveste score blandt de tre film.

Produktionen er alligevel så stor, så udgivelsen naturligvis er spækket med forskelligt ekstra materiale, lige fra de obligatoriske slettede og forlængede scener samt trailer til et mere grundigt kig bag kulisserne og et indblik i de visuelle effekter, som fylder temmelig meget i filmen her. Du kan også se lidt fraklip og galleri eller tilvælge kommentarspor af instruktør, manuskriptforfatter og producer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Maze Runner: Death Cure 4K Ultra HD
Original Titel: Maze Runner: Death Cure 4K Ultra HD
Premieredato: 14. juni 2018
Instruktør: Wes Ball
Skuespillere: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Patricia Clarkson, Barry Pepper, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Ki Hong Lee, Nathalie Emmanuel
Spilletid: 144 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, Oddball Entertainment, 2017
Genre: Action , Sci-Fi , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...