Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Men in Black: International

13. juni 2019 af Sidsel Runge Kristensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Men in Black: International billede

Den hemmelige rumvæsensorganisation indser, at kvinder også set virkeligt godt ud i sort.

Siden hun som barn fandt et nuttet rumvæsen blandt bamserne på sit værelse og overværede to mænd slette hendes forældres hukommelse, har Molly (Tessa Thompson) forsøgt at få arbejde hos denne mystiske organisation med de sortklædte agenter. Problemet er bare, at hun, tyve år senere, stadig ikke ved, hvem de er, og hvor de hører til. En dag har hun heldet med sig og sniger sig ind på hovedkontoret til Men in Black i New York, men knap har hun listet sig gennem foyeren, før alarmerne lyder.

Molly undgår med nød og næppe at få sin hukommelse slettet og overbeviser Agent O (Emma Thompson), om at give hende en chance som agent. Molly, nu Agent M, sendes til London-kontoret på prøve, og her møder hun den fjollede og lidt arrogante Agent H (Chris Hemsworth), der ikke desto mindre er en af organisationens mest erfarne. Til trods for udefrakommende væsners ophold på jorden, begynder det at gå op for det umage par, at de måske slet ikke skal spejde så langt for at finde deres virkelige fjender…

Men in Black: International er en post-MeToo actionkomedie, der elegant gør op med den testosterontunge genre uden at være så åbenlys omkring det, at det virker forceret. Vi har en mandlig agent, der bruger sin seksualitet i felten og en kvinde, der nægter at bruge sin. Og vi har en mandlig agent, der spørger den kvindelige, ”What’s that?”, hvilket er virkelig forfriskende, når man først har lagt mærke til, hvor ofte kvinden spørger manden ”hvad de nu skal gøre”. Men okay, hallo, det er alt sammen meget fint, men filmen og organisationen hedder stadig MEN in Black! Ja, det gør den, og det er filmholdet og de mange agenter mere end klar over, og de håndterer det på en morsom måde.

Thompson og Hemsworth har spillet overfor hinanden før, i Avengers-universet, og det fungerer fortsat glimrende. De har god kemi og god humor, og det er en fornøjelse at se dem sammen med rumvæsnet Pawny, som komikeren Kumail Nanjiani ( The Big Sick ) lægger stemme til.

Men in Black: International er en hyggelig, underholdende og letbenet komedie der gør sit job i to timer og derefter sletter sig fra ens hukommelse, og det er helt okay.

Titel: Men in Black: International
Original Titel: Men in Black: International
Premieredato: 13. juni 2019
Instruktør: F, Gary Gray
Skuespillere: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Emma Thomson, Rebecca Ferguson
Spilletid: 114 min.
Selskab: Sony Pictures, 2019
Genre: Action , Adventure , Humor , Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...