Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Meryl Streep medvirker i dansk dokumentarfilm.

1. november 2004 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Meryl Streep medvirker i dansk dokumentarfilm. billede

Et filmhold fra Nordisk Film er netop vendt hjem fra New York efter at have lavet optagelser med den amerikanske stjerneskuespiller Meryl Streep.

Det er lykkedes tilrettelæggerne Anna von Lowzow og Marcus Mandal at få Meryl Streep til at medvirke i deres internationale dokumentarfilm med arbejdstitlen ”Karen Blixen – Out of this world”. Streep både indleder og afrunder filmen, og hun fortæller, hvorfor hun er så fascineret af den verdensberømte danske forfatter, som hun selv spillede i ”Mit Afrika”. I løbet af filmen giver hun desuden sine personlige bud på, hvad tiden i Afrika betød for Karen Blixen.

Filmen bliver en fortælling om Blixens liv, fra hun kommer til verden på Rungstedlund i 1885 til hun dør samme sted i 1962. Historien om denne fantastiske, selvoptagne kvinde fortælles primært af mennesker, der har været tæt på hende. ”Karen Blixen – Out of this world” vil i Danmark blive vist på DR1 og er målrettet tv-stationer i hele verden.

De to tilrettelæggere fra Nordisk Film har tidligere stået bag den prisbelønnede dokumentar-serie ”En Kongelig Familie”, der er blevet vist i flere end 100 lande.

Meryl Streep, der 13 gange har været Oscar-nomineret, modtog for nylig en Emmy for sin medvirken i ”Engle i Amerika” samt det amerikanske filminstituts Life Achievement Award for hendes samlede skuespilkarriere.

Meryl Streep sammen med tilrettelæggerne Marcus Mandal og Anna von Lowzow i forbindelse med optagelserne i New York. 
(Foto: Jan Weincke)
Meryl Streep sammen med tilrettelæggerne Marcus Mandal og Anna von Lowzow i forbindelse med optagelserne i New York. (Foto: Jan Weincke)
En del af optagelserne med Meryl Streep fandt sted på taget af en bygning med udsigt til Central Park og New York skyline. 
(Foto: Nordisk Film)
En del af optagelserne med Meryl Streep fandt sted på taget af en bygning med udsigt til Central Park og New York skyline. (Foto: Nordisk Film)


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...