Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Mick Øgendahl's Undskyld!

5. april 2006 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Mick Øgendahl's Undskyld! billede

Mick Øgendahl er i området, og det er en chance som ON-Z ikke lader gå fra sig.

Mick Øgendahls show ”Undskyld!” er netop slut. Showet er en kombination af stand-up og film, og det er jo en perfekt blanding. Filmen der kun ”afbrydes” af stand-up har selvfølgelig Mick i hovedrollen, og Kim Bodnia næst på rollelisten.

Deres udsendte er så heldig at få chancen for et lille møde med stjernen selv. Det mest naturlige er selvfølgelig at tjekke, hvor stor Micks interesse for film er. Og den viser sig at være stor. Mick ser mange film, og har sat sig det personlige mål at komme i biografen mindst 1 gang om måneden – altså 12 gange på et år. Det mål vurdere han selv at han når – så godt og vel endda. Et skud fra hoften siger 15 gange sidste år, og det må da siges at være ganske flot af så travl en herre. Den seneste film der blev oplevet i biografen var såmænd Syriana med George Cloonet. En film som Mick syntes var god.

Derudover bliver det naturligvis også til en del film på DVD. Senest har Mick købt SciFi-klassikeren Westworld med Yul Brenner i hovedrollen. Men som Mick siger, så er valget af film til DVD jo meget afhængig af ens humør. Og det kan vi jo kun give ham ret i.

På spørgsmålet om en favoritfilm kommer svaret prompte: Brazil af Terry Gilliam, som også angives som en favorit-instruktør. Falder snakken på en dansk favoritfilm kommer svaret næsten lige så prompte – Blinkende Lygter, fordi den er så skarp hele vejen igennem. Mick er meget imponeret over Anders Thomas Jensens film. Ved nærmere eftertanken kommer en film som Sult også frem som en favoritfilm, så vi har så sandelig med en bred filmsmag at gøre 

Favoritskuespillere har Mick bestemt også – Edward Norton og Philip Seymour Hoffman. Da Mick bliver bedt om at nævne en dansk favoritspiller tøver han for første gang i samtalen. Med frygten for at virke for poppet siger han Nikolaj Lie Kaas.

Jeg kan naturligvis ikke lade være med at spørge om hans egen personlige drømmerolle. Han viser ydmyghed og siger at med det stadie han er på rent skuespiller mæssigt kan han vel ikke kræve en større rolle. Jeg beder ham derfor komme med 2 drømmeroller. En hvor han tager hensyn til hans erfaring, og en decideret drømmerolle. Starterrollen kunne han godt forestille sig en rolle i en Anders Thomas Jensen film, igen pga. replikkernes skarphed, som han mener vil passe godt til ham, specielt taget i betragtning af at han jo trods alt er stand-upper. Den deciderede drømmerolle er straks sværere, men det skal være en rolle, hvor han får mulighed for at vise alle facetterne af sit skuespillertalent.

Jeg kan heller ikke lade være med at spørge om Mick bruger filmsider på nettet. Det gør han, men desværre ikke ON-Z (som han slet ikke kender….). Faktisk bruger han slet ikke danske film-sider (så det redder ham lidt…). Derimod er den altid populære imdb.com en af hans foretrukne sider. Han lover dog at kigge forbi ON-Z.

Til sidst spørger jeg om han har lukket for sit merchandise-salg, da jeg egentlig gerne ville have haft købt en T-shirt. Mick kigger op og ned af mig, og siger at han tror sgu’ ikke at jeg kan passe dem. Han siger: ”Du har vist ca. samme statur som Kim Bodnia, og han kunne ikke passe dem.!” Om jeg skal opfatte det som et kompliment eller hvad ved jeg ikke, men jeg vælger da at se det sådan.

Og derfor skal jeg slutteligt sige TAK til Mick Øgendahl for at tage sig tiden til at snakke med ON-Z, og jeg skal personligt sige, at jeg i hvert fald håber at se Mick på det store lærred engang i den nærmeste fremtid.

Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk
Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk
Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk
Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk
Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk
Foto af Per Arnesen fra www.fbi.dk


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...