Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Monty Python Live at the Hollywood Bowl

30. november 2007 af Christian Arhoff Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Monty Python Live at the Hollywood Bowl billede

Monty Python Live at the Hollywood Bowl er her endelig på dvd i Danmark, gakkede gangarter, argumenter til salg og selvfølgelig mænd i dametøj, alt sammen live

Monty Python behøver for de fleste ingen introduktion. En af historiens mest populære komedie trupper, bestående af Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, og senere kendte filminstruktør Terry Gilliam, henrykte hele verden, med deres tv-show Monty Python's Flying Circus, og senere fulgte film succerne ”Life og Brien” og ”Monty Python og de Skøre Riddere”.

Monty Python Live at the Hollywood Bowl er en liveudgave der kort og godt samler de bedste sketchs fra Monty Python's Flying Circus, i forskellige liveudgaver, alt sammen krydret med lidt ekstra ting der ikke er set før, og lidt musiske indslag. For folk der ikke har set Monty Python før er dette måske et meget godt sted at starte, da mange af de allerbedste indslag fra tv-showet er med her, og det vil derfor give nye seere et bedre helhedsindtryk, end at se en episode fra showet. Showet indeholder klassiske sketchs som, "The Ministry of Silly Walks", "Little Red Riding Hood" og mange andre. Den væsentligste forskel fra de originale sketchs er at, der er lidt ekstra sprog, måske for at appellere mere til et amerikansk publikum, der virker næsten ligeså veloplagt som komikerne gør.

Monty Python Live at the Hollywood Bowl var et glædeligt gensyn for mig, for selvom jeg på ingen made var tænkt på da Monty Python gik fra succes til succes, har jeg set og elsket disse fantastiske komikere i mange år. Denne dvd vil være et glædeligt gensyn for ældre seere, og for yngre seere kan dette blive starten på en Monty Python besættelse. Klassisk humor som dette bliver aldrig for gammel, og jeg bliver aldrig for gammel til at grine af det. Det eneste problem og grunden til at jeg ikke giver topkarakter er at hvis man har set sketchene i tv-showet er der ikke helt nok nyt i liveshowet, der gør at det skiller sig ud. Hvis man nu havde brugt 50 procent best of og 50 procent nyt havde showet kunne stå for sig selv uden noget andet.

Denne dvd udgave er nok det flotteste jeg har set dette show. Det siger desværre ikke meget da det er tydeligt at der ikke er gjort alverden ud for at holde showet ved lige i de mange år der er gået siden. Det ser dog udmærket ud og der er jo også grænser for hvor flot et liveshow kan være, efter så mange år. Dog kan det være at der kommer en renset udgave når showet skal udgives på High Definition.

Der er intet reelt ekstramatriale, bortset for et par trailere, hvor den eneste rigtigt interessante er traileren for den nye jubilæumsudgave af Nærkontakt af 3. Grad.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Original Titel: Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Premieredato: 27. november 2007
Instruktør: Terry Hughes, Ian MacNaughton
Skuespillere: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin, Terry Jones, Eric Idle
Spilletid: 77 min.
Selskab: Universal Pictures
Genre: Humor
Monty Python truppen som de så ud i 70'erne
Monty Python truppen som de så ud i 70'erne


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...