Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Munter sextur på Alpehotellet.

27. februar 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Munter sextur på Alpehotellet. billede

Tysk Tyroler komedie med et lavt tøjbudget, og fyldt til randen med platte vittigheder og lagkagekomik, der ligger op til mandehørm i yderste potens.

Otto Gruber (Gianni Garko) bestyre et stort hotel i de nordlige Alper. Han leder det sammen med sin kone Olga Gruber (Beate Hasenau). Men Otto har mere travlt med at jage andre piger end at bestyre hotellet. Olga er konstant på vagt overfor hans mystiske opførsel, men hun har dog aldrig taget ham i kanen med en anden kvinde. Otto skylder en masse penge væk til en grådig og liderlig lånehaj, der pludselig vil have sine penge igen, eller i værste fald hotellet.
Otto tager sammen med sin bedste ven Alois (Alexander Grill) til Stockholm for at møde lånehajen. Her støder de ind i Sveriges vilde natteliv, og snart har Otte ikke mindre end 3 piger med hjemme på hotelværelset. Hvad han ikke ved er, at hans kone er på vej, og da hun banker på døren om morgenen, er det ikke nemt at hedde Otto og Alois. Hjemme igen i den hyggelige Tyrolerby går livet sin gang, indtil lånehajen endnu engang ringer, og nu vil besøge Otto på hans hotel. Måske ikke så meget Otto som hans kone Olga, som lånehajen er blevet forelsket i. Han er villig til at lave en fordelagtig aftale, hvis han kan få Olga. Det hele bliver ikke nemmere for Otto da de 3 Svenske piger ankommer til Alpehotellet.

Munter sextur på Alpehotellet er et fornemt eksempel på en ægte Tysk Alpe-hyler, der holder hvad den lover. Man kan vel godt sammenligne den lidt med de Danske ”Sengekantsfilm”, men her i denne specielle Tyske genre, er der virkelig skruet op for den sjofle humor, og de platte situationer vores hovedpersoner kommer igennem. Otto og Alois må gruelige meget igennem inden det hele ender festligt og fornøjeligt. Det ene pinlige optrin efter det andet opstår, og de platte jokes står i kø for at blive udleveret. Men det bliver på en finurlig måde aldrig kedeligt i de 95 min filmen vare.

Skuespillerne er charmerende på deres egen specielle facon, og hele stemningen i filmen er så speciel, at man ikke kan undgå at holde af den. Vi har her med et stykke Tysk filmkultur at gøre, og en genre der med sikkerhed aldrig vil blive genoptaget, men på den anden side heller aldrig vil blive glemt.

Munter sextur på Alpehotellet kan varmt anbefales til en hyggelig aften med gutterne. Den glider utvivlsomt bedst ned med kolde fadøl serveret i store tykke ølkrus, og et ordentligt fad Tyske pølser. Perfekt til en tema aften med drengene.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et Slideshow med billeder fra filmen og et trailershow med andre AWE udgivelser.

Ekstramaterialet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Billedet står udmærket på denne DVD overførsel og lyden er Tysk Dolby Digital.

Munter sextur på Alpehotellet kan ses med Danske, Svenske, Norske og finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another world Entertainment.

Titel: Munter sextur på Alpehotellet.
Original Titel: Drei Schwedinnen in Oberbayern.
Premieredato: 18. januar 2011
Instruktør: Sigi Gotz.
Skuespillere: Gianni Garko, Alexander Grill, Inge Fock, Beate Hasenau, Anika Egger, Ann Lundell.
Spilletid: 95 min.
Selskab: 1977
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...