Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bølle På Eventyr
Bølle På Eventyr billede

The Outpost
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Mystics (DVD)

26. maj 2004 af Gert Sørensen

1 stjerner Skriv en kommentar

Mystics (DVD) billede

Hvis du prøver at kontakte de døde, kan du få uventet svar!

Dave og Locky er 2 gamle mænd der tidligere tjente til vejen som skuespillere og cirkusartister. I dag gør de sig mest som Clairvoianter og holder seancer i deres stue. Hvad kunderne ikke ved er at det hele er snyd og bedrag, og at stemmerne de hører, ikke kommer fra hinsides graven men blot oppe fra loftet i den pub hvor de holder til.
Da ”Big Mac”, den lokale stor gangster, dør uden at fortælle sin familie hvor han gemte tyvekosterne fra sit sidste store røveri, kontakter de Dave og Locky for at få hjælp, og til Daves og Lockys store overraskelse lykkedes det dem faktisk at få kontakt med den døde gangster. Han har en sidste plan for familien som vil overskygge alle tidligere røverier i Irlands historie, og sikre hans eftermæle, men også ”Big Macs” fjender og Politiet vil have fingrene i Dave og Lockey da de fornemmer der er noget i gære.

Skuespillerne i denne film er forholdsvis ukendte, og det kan man godt forstå hvorfor de er. De er alle mere eller mindre dårlige. Der er ingen følelse og man bliver irriteret over deres ligegyldige måde at spille på. Der er ingen der står specielt ud fra mængden, de er mere eller mindre lige dårlige alle sammen.
Person galleriet er også for stort og der forsøges at koble en historie på alle personerne dog uden sucess. Resultatet bliver en stor pærevælling af personer man ikke kan huske navne på eller om de er gode eller onde. Instruktøren, David Blair, burde have skåret mere ind til benet her og holdt person galleriet lidt nede. David Blair har lavet flere tv-serier og det er tydeligt at han har haft problemer med at fortælle historien på 90 minutter, hvilket er synd da der ligger en god historie til grund for denne film.

Filmens største svaghed der dens mangel på humor. Det er simpelthen en ukomisk komedie. Den er med andre ord ikke særlig sjov. Der er ingen gode jokes og da man er totalt ligeglad med personerne gør instruktøren det heller ikke nemmere for sig selv. Der forsøges ihærdigt at skabe nogle komiske situationer i stil med ”The odd couple” dog uden sucess.

Lyden er Dolby Digital 5.1. Filmen har ikke de helt store lyd effekter men den lægger en god stemning visse steder bruges alle 5 højtalere da også. Dialogen går klart igennem, men man kunne godt have klaret lidt ekstra gang musikken.

dvd ekstra materiale

Cast and Crew er en hurtig gennemgang af hovedepersonernes histore.
Behind the scenes er en ukommenteret ”bag om kameraet” feature, optaget på videokamera. Det er utroligt kedeligt og uprofessionelt lavet. Der er ikke andet end spild af tid at se denne feature.
Trailere

Ekstra materiellet får 1 ud af 6 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Mystics
Original Titel: Mystics
Premieredato: 21. april 2004
Instruktør: David Blair
Skuespillere: David Kelly, Milo O'Shea
Spilletid: 0 min.
Selskab: 2002, papamount
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...