Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Nanny McPhee

27. januar 2006 af Gert Sørensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Nanny McPhee billede

Mary Poppins i nye klæder

Familien Brown har mistet deres mor og kone, dette betyder at Mr. Brown (Colin Firth) skal forsørge og holde styr på hans 7 møgunger helt alene. En halv hær af babysittere har, måtte opgive overfor de ustyrlige unger der tager glæde i at få barnepigerne ned med nakken. Faktisk har byens barnepige bureau opgivet at finde en ny barnepige til familien. Som ved magi kommer Nanny McPhee familien til udsætning, og ved hjælp af lidt magi skal hun forsøge at få børnene bragt på ret kurs samt forhindret Mr. Brown i at gifte sig med den skrækkelige Selma Quickly, bare for at kunne blive ved med at forsørge hele familien og holde dem samlet.

Denne film er underholdende for de 5 til 9 årige og desværre ingen andre. De voksne i biografen vil se dette som en opdateret kopi af Mary Poppins og desuden græmmes over de forfærdelige danske stemmer. Der er intet godt at sige om oversættelsen, der er direkte forfærdelig at se og høre på. Specielt valget af Ole Testrup til at ligge stemme til en tydeligvis homoseksuel mand er for mig totalt uforstående, da han falder helt ved siden af rollen.

Skuespillet er, bortset fra Emma Thompsons mærkelige barnepige, i orden. Dette redder dog ikke filmen fra at være ulidelig for de forældre der skal med børnene i biografen for at se filmen.
Sleve kulisserne og kameraførelsen er i orden, og der er brugt meget energi på at lave effekterne flotte og realistiske desværre falder historien helt igennem og drukner til sidst i en sukkersød og alt for forudsigelig slutning.

Instruktøren har også kun en enkelt film under bæltet men mil Walking Ned eller Det rige lig. Som var en underholdende film, desværre er den manglende originalitet bag denne film så graverende at det ikke kan blive til mere end 2 stjerner for filmen.

Titel: Nanny McPhee
Original Titel: Nanny McPhee
Premieredato: 27. januar 2006
Instruktør: Directed by
Skuespillere: Emma Thomson, Colin Firth
Spilletid: 93 min.
Selskab: Working titels
Genre: Familie
Link: http://www.nannymcphee.com





banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...