Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Nat På Museet 1, 2 & 3

28. oktober 2015 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Nat På Museet 1, 2 & 3 billede

Så er alle 3 film om den rundforvirrede nattevagt Larry Daley samlet i én box. En sikker investering hvis du er til grin, eventyr og spænding.

Hvis 5 + 3 + 4 delt med 3 ikke giver 4, så må du kalde mig Larry Daley! I så fald er jeg identisk med en kikset nattevagt på et museum. Ja, ikke et hvilket som helst museum, for Larry finder ret hurtigt ud af at figurer og genstande bliver levende efter mørkets frembrud. Og så bliver der nok at holde styr på, for så mange forskellige personligheder er bare en uhomogen størrelse, og specielt for en nybegynder og bangebuks som Larry.

Men nu er det rent faktisk sådan at regnestykket GIVER 4, hvilket også bliver denne udgivelses karaktersnit. Her er alle 3 Nat På Museet-film samlet i samme box, og da den første film skal præmieres for sin originalitet, og 2’eren slås lidt i hovedet for en uopfindsom omgang, og 3’eren afslutningsvis skal have cadeau for sin munterhed, så er 4 den helt rette karakter. Ben Stiller har masser af karakter i rollen som den Fedtmule-agtige Larry, som må siges at have meldt sig til lidt af et mareridt.

Heldigvis kan Larry stole på Præsident Roosevelt leveret af legendariske, men desværre afdøde, Robin Williams. Men det er altså også påkrævet at have en trofast hjælper, når Pocahontas, Hunnerkongen Attila, og alt fra cowboys, gladiatorer, egyptere og en hel samling af uregerlige dyr tonser løs på museumsgangene med hver sin dagsorden. Hollywoodstjerner som Ben Kingsley, Owen Wilson, Amy Adams, Steve Coogan, Bill Hader, Hank Azaria og mange, mange flere dukker op undervejs i de tre film, flankeret af Ricky Gervais, Dick Van Dyke, Mickey Rooney og Rebel Wilson.

Der er flere gode ting at sige om Nat På Museet-filmene, men vigtigst at pointere er vel sagtens at man har bibeholdt den samme instruktør i alle tre kapitler. Hvor ofte ser man ikke at en succes skal følges op, og resultatet er at for mange instruktørskift gør tingene ugenkendelige og konfuse? Shawn Levy har haft et fint touch og styr på tropperne, hvor det ikke overraskende er den første film som har størst potentiale. Nat På Museet er en stribe hyggelige familiefilm med både spænding og grin, og på et eller andet barnligt plan også en sjat gys. Ja, alene ud fra den betragtning at der for alvor først kommer skred i tingene, når det er blevet mørkt. Denne film trilogi er en oplagt kandidat til at se både action og komedie på en og samme tid, ikke mindst som en slags ”starter’s kit” for de yngste. Filmene er markeret med den grønne trekant med et 7-tal i, hvilket indikerer at den principielt er tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år. Men slår man over på dansk tale og ser filmene med en voksen, så er alle elementer på plads for en ordentlig dosis oplevelse for alle pengene.

For det voksne publikum er der ligeledes masser at hente. De mange skæve figurer i en skøn pærevælling vil fremkalde stor underholdningsværdi, og hvis man som denne signatur ikke sådan synes at Ben Stiller er et omvandrende overflødighedshorn af gakket talent, så må man alligevel erkende at han er særdeles velvalgt til denne rolle – ikke mindst over for den lille, men temmelig kløgtige og meget lidt blufærdige abe. Som samlet enhed er Nat På Museet-boxen sådan kort fortalt – bare temmelig godt skåret.

Hver film rummer hver sin portion ekstramateriale, så der er virkelig nok at gå i krig med. En form for overarbejde vel sagtens, men så kommer du også hurtigt på sporet af hvilken opgave der venter Larry i de respektive film. Alt skal jo helst ligne sig selv, når dørene bliver slået op til nye gæster i det daglige. Det kræver sin nattevagt!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Nat På Museet 1, 2 & 3
Original Titel: Night At The Museum 1, 2 & 3
Premieredato: 8. oktober 2015
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Ben Kingsley, Steve Coogan, Amy Adams, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Hank Azaria, Ricky Gervais, Rebel Wilson, Bill Cobbs, Dan Stevens, Christopher Guest
Spilletid: 308 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, 2006, 2009, 2014
Genre: Action , Adventure , Familie , Humor


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...