Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Nordisk Film inviterer til fælles filmaften

24. marts 2020 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Nordisk Film inviterer til fælles filmaften billede


Torsdag d. 26 marts kl. 20 inviterer Nordisk Film til fælles filmaften. Det kommer til at foregå på www.danskfilmskat.dk, hvor filmen kan ses helt gratis. Valget står mellem to danske filmperler,
og det er danskerne, der via en afstemning på Facebook bestemmer, hvilken én vi skal se.


Vi skal stå sammen ved at holde afstand, men i længden kan det jo godt blive lidt ensomt at underholde sig selv derhjemme. Derfor inviterer Nordisk Film nu hele Danmark til ”Dansk Film Aften” på torsdag, den 26. marts kl. 20, hvor vi ser en dansk filmklassiker sammen – hver for sig. Den udvalgte filmklassiker kan ses helt gratis på Dansk Filmskat torsdag aften.

”Lad os samles hjemme i stuerne hver for sig, og i fællesskab drømme os tilbage til dengang alting var lidt hyggeligere med en god klassiker på Dansk Filmskat. Vi slipper nyhedsstrømmen og får tankerne væk fra virus, karantæne og hamstring for en aften,” siger Redaktør hos Nordisk Film, Kasper Rasmussen.

Allerførst skal danskerne afgøre, hvilken film vi skal samles om til Dansk Film Aften: Den romantiske folkekomedie Baronessen fra benzintanken fra 1960 med Ghita Nørby, Ove Sprogøe og Dirch Passer i hovedrollerne eller den nostalgiske Morten Korch-klassiker Vagabonderne fra Bakkegaarden fra 1958 med Poul Reichhardt og Astrid Villaume. Afstemningen er allerede i gang på Facebook: https://www.facebook.com/events/713622645838705/, og vinderfilmen offentliggøres torsdag morgen.

I facebook-eventen er planen, at Danmark skal samles og dele filmhygge hjemme fra de danske stuer med billeder og updates før og under filmen via hashtagget #DanskFilmAften. På den måde får vi spredt filmhyggen til hele landet, og Danmark kan se film sammen - hver for sig.

”Vi har fremhævet to vaskeægte klassikere til Dansk Film Aften. Så nu er det op til danskerne at vælge, om de vil være dus med himlens fugle eller indlogeres på Rosensten slot. Vinderfilmen kan ses helt gratis på Dansk Filmskat torsdag aften kl. 20, og så håber vi, danskerne vil sprede filmhygge hjemme fra stuerne,” siger Redaktør hos Nordisk Film, Kasper Rasmussen.

Nu hvor hjemmeopholdet varer lige til påske, er det oplagt at sikre sig god og familievenlig underholdning som Olsen Banden, Støv på hjernen og Far til fire til den kommende tid. Vinderfilmen kan torsdag aften ses gratis og uden oprettelse af bruger. Hvis man har lyst til at se hele Dansk Filmskats udvalg af klassikere, kan man tilmelde sig og få 14 dages gratis adgang uden binding på www.danskfilmskat.dk.


Link: http://www.danskfilmskat.dk
Foto: Ole Lytken
Foto: Ole Lytken
Foto: Ole Lytken
Foto: Ole Lytken
Foto: Rudolf Frederiksen
Foto: Rudolf Frederiksen


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...