Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Ny dansk filmtjeneste

28. februar 2015 af Adib Scott Schmidt Skriv en kommentar

Ny dansk filmtjeneste billede

Nu kan man se danske film, lige når man får lyst.

I forbindelse med lanceringen af Danmarks nyeste streamingtjeneste har vi her på Cinemaonline fået lov til at interviewe Kasper Rasmussen, der er redaktør på siden og arbejder med den daglige vedligeholdelse og udviklingen af tjenesten.

Den omtalte tjeneste hedder ’Dansk Filmskat’, og blev i onsdag d. 25. lanceret ved et stort åbningsevent, hvor pressen var inviteret. Her var flere kendte danskere filmfolk, som bl.a. Morten Grunwald og Bodil Jørgensen, der ikke bare har udlånt deres navn og omdømme, men faktisk har været med til at gøre ’Dansk Filmskat’ til en unik filmtjeneste, der leverer nogle andre ydelser end de stor mastodonter som Netflix og Viaplay. Om skuespillernes roller på siden siger Kasper:
”Vi har også et samarbejde med de her skuespillere, der har sagt ja til at være med i interviews, f.eks. Ghita Nørby, Morten Grunwald, Erik Clausen, Bendt Fabricius Bjerre og Neils Malmros har ind til videre hjulpet os med at lave nogle rigtig gode videoanekdoter som ekstra materiale til tjenesten.”

Dette er blot en af de måder, hvorpå ’Dansk Filmskat’ kommer til at adskille sige, men denne tankegang, hvor tjeneste er i direkte konkurrence med andre streamingtjenester ligger fjernt for Kasper Rasmussen.
” Nordisk film ser ikke ’Dansk Filmskat’ som en konkurrent til de andre streamingtjenester. ’Dansk Filmskat’ er en filmtjenester, der er dedikeret til de danske klassikere, så det er en nichetjeneste kan man sige, og det er ikke noget, der kan eller skal konkurrere med Netflix eller HBO, som har et langt bredere udvalg…… Det er et supplement til de andre tjenester og tv.

Til sidst i det meget informative interview med Kasper Rasmussen, bad jeg ham fortælle, hvorfor man helt præcist skal købe et abonnement hos dem, når nu, man få så meget andre hos de andre, og til det sagde han:
[Dansk Filmskat] samler Poul Reichhardt, Ghita Nørby, Dirch Passer og alle de andre i et univers, hvor man kan få lov til at dyrke de danske klassikere intenst, og så kan man til enhver tid gå ind og få sig et godt grin med Dirch, man bestemmer selv, hvornår man gerne vil se en god dansk klassiker.

Hele interviewet kan læses her.banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...