Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Ny Spændende Musik DVD-Serie

28. november 2003 af Per C. Halling Skriv en kommentar

Ny Spændende Musik DVD-Serie  billede

I takt med at der i flere musik DVD’er kommer nu en serie, der tager skridtet fuld ud og vedlægger en fuldpris CD til en beskeden merpris !

Eagle Vision er et tysk selskab som har udsendt adskillige fremragende koncerter (Fx Diana Krall – Live in Paris) og gode dokumentarprogrammer om både albums og artister.

Vi flere gange har anmeldt disse her på ON-Z. Deres seneste serie – 2 Disc: Visual – Audio Experience omfatter en række koncerter, som udover indeholde koncertoptagelser på DVD med tilhørende interviews og andet godt, også indeholder en separat CD med både numrene fra koncerten, men også flere af dem tillægsnumre, som ikke er at finde på DVD’en eller har været udsendt tidligere. Man har derfor, hvis ikke lige har lyst til at se koncerten, at sidde i bilen eller bare går en tur med discman’en, stadig mulighed for nyde musikken.

Flere af disse optagelser har tidligere været udsendt som selvstændige produkter, men nu har man altså muligheden for enten at købe dem uden DVD eller CD eller få dem samlet i en pakke til en fornuftig pris.

Vi vil den kommende tid her på On-Z.dk kigge nærmere på denne serie og her er titlerne på et par af dem, som enten har været eller vil blive anmeldt i den kommende uge og efterhånden som vi få anmeldt dem, vil titlerne fungere som links til de enkelte anmeldelser:

Andrew LLoyd Webber - Masterpiece

En koncert optaget I Kina optaget et meget specielt sted, der satte både krav til dem, som optrådte, men også værten (Kina) og publikum.

ASIA – Live in Moscow 1990

En koncert optaget kort tid efter Berlin murens fald og hvor vestlige bands ikke var så almindelig i de Østeuropæiske lande.

Jethro Tull - Living With The Past

Primært indspilninger fra The Hammersmith Apollo i London optaget i slutningen af november 2001, men indeholder også materiale fra andre sessions fra slutningen af 80’erne og 90’erne og fra reunion koncerten med den originale 1968 line up i januar 2002, godt krydret med interviews og andet godt.

Thunder - Live

En rigtig heavy rock koncert fra det nu opløste band Thunder. Der er ikke så mange, der kender dem, men siden Heavy er på fremmarch, fortjener de så afgjort et lyt.

Yes - Symphonic Live in Amsterdam

Dette er en meget flot koncert med rockgruppen Yes. Den er indspillet i Amsterdam, hvor de spillede sammen med European Festival Orchestra. Over 2 timers symfonisk rock, som sagtens kan måle sig med Kiss og Metallica, der som bekendt også har lavet koncerter med et stort orkester.

Deep Purple in concert with the London Symphony Orchestra

Indspillet live fra The Royal Albert Hall, London den 25. og 26. september 1999. Dirigent Paul Mann. Denne fantastiske koncert fejrer 30 års jubilæet for Deep Purples fænomenale karriere inden for klassisk rockmusik.

Som I kan se så er der lidt for enhver smag. Måske er de ikke noget for dig, men så kan det jo være en oplagt gaveide, hvis een i din omgangskreds ønsker sig både en DVD og CD med en bestemt kunstner til jul.

De giver alle god underholdning for pengene og vi håber, at du kan bruge vores anmeldelser til at finde ud af om der måske er et band eller 2, du skulle lære at kende næste gang du skal ud og købe ny musik.banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...