Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Ny streamingtjeneste rammer Danmark

11. maj 2020 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Ny streamingtjeneste rammer Danmark billede

Nøglepersoner bag Locarno Film Festival og Säo Paulo International Film Festival, præsenterer SPAMFLIX. En ny streamingtjeneste for filmentusiaster med en særlig interesse for kultfilm. Tjenesten er tilgængelig på mobil og tv i dag.


SPAMFLIX er en Video On Demand platform for epokegørende avantgarde- og kultfilm. Oprettelsen er gratis, og fra i dag kan et katalog af +90 film lejes og streames i SPAMFLIX app’en. SPAMFLIX er tilgængelig som app til iOS, Android, AndroidTV og Chromecast.

Et overflødighedshorn af sjældne filmoplevelser
Hovedparten af SPAMFLIX’ film er sjældne genrer, som er svære at finde, og det er titler, der har opnået anerkendelse inden for filmfestivalernes rammer for derefter ikke at opnå betydelig distribution. SPAMFLIX er et skatkammer for kultfilmentusiaster og har et særligt fokus på sort humor og animationsfilm for voksne. Tjenesten lanceres som app med formålet at gøre det lettere både at søge og streame film, og selvom SPAMFLIX kaldes ”Netflix for kultfilmfans” af tech-sitet GEEK SPIN, kører SPAMFLIX ikke med et månedligt abonnement. I stedet lejer man de enkelte film i 72 timer for 30 kr., eller man kan erhverve sig flere film i en filmpakke. Nye brugere vil indtil d. 22 maj modtage en værdikupon, som kan indløses til en valgfri SPAMFLIX-film.

Holdet bag SPAMFLIX
SPAMFLIX blev grundlagt i 2018 af Markus Duffner, projektmanager for en af de længstkørende filmfestivaler i verdenen, Locarno Film Festival, og Julia Duarte, tidligere producer af den årlige São Paulo International Film Festival. Motivationen bag lanceringen er, foruden en stærk passion for kultfilm, at tilbyde en platform med en præcis redaktionel linje af kult- og avantgardefilm til film- og genreentusiaster, der sjældent er blevet set uden for filmfestivalerne eller filmenes oprindelsesland.

Markus Duffner udtaler om lanceringen af SPAMFLIX:

”Med lancering gennem apps ønsker vi at nå ud til et bredt publikum på forskellige enheder, men alle med det samme katalog og redaktionel linje, som SPAMFLIX tilbyder.”

”Da vi planlagde dette måneder tilbage, kunne vi ikke have forudset den nuværende verdensomspændende situation, så sammen med rabatten ved valg af filmpakken, vil vi også tilbyde en værdikupon til alle nye brugere indtil den 22. maj.”

Filmfestivalernes kultperler
SPAMFLIX store filmkatalog indeholder filmkategorier som sort komedie, krimi, Nonsense (sci-fi) og WTF Did I Just Watch (fantasy). Udbuddet gælder festivalhits såsom Good Manners af Juliana Rojas og Marco Dutra, der blev kåret som Bedste Instruktører til Locarno Film Festival 2017, samt film af kultinstruktører såsom Alex Cox, Denis Côté, Sion Sono, Quentin Dupieux, Peter Strickland, Davide Manuli, Yeon Sang-ho og Hitoshi Matsumoto.

Nyeste tilføjelser på SPAMFLIX er Peter Strickland’s Berberian Sound Studio (nomineret til Locarno’s Gyldne Leopard og Sitges kritikerpris), kultklassikeren Alex Cox’s Straight to Hell Returns, den erotiske fantasy-film The Wild Boys af Bertrand Mandico, Gábor Reisz’s For Some Inexplicable Reason, Alberto Caviglia’s Burning Love mockumentary, Shugo Fujii’s mutant J-horror Mimicry Freaks ogSigne Baumane’s kortfilmsamling Ten Animated Stories.

Titler, der snart bliver tilgængelige på SPAMFLIX, inkluderer Cannes Critic Week’s vinder Diamantino af Gabriel Abrantes og Daniel Schmidt, Neurotic Quest for Serenity instrueret af Teodoro Poppovic Paulinho Caruso (d. 21 maj), In the Crosswind af Martti Helde (Juni), Thee Wreckers Tetralogy af Rosto (Juli), Occidental af Neïl Beloufa (August) og Cosmic Candy, instrueret af Rinio Dragasaki, der deltog på både Fantastic Fest Filmfestival i Austin og Sitges filmfestival i 2019 (September).

SPAMFLIX er også stolte af at kunne tilbyde særlige kortfilmprogrammer fra samarbejdende festivaler. I øjeblikket kan Fantasia kortfilm-programmet fra 2019, en samling af Quebecois-kortfilm fra den berømte genrefest i Montreal, og Trieste Science + Fiction kortfilm-programmet (en samling af italienske Sci-Fi-kortfilm) findes i filmkataloget. Kommende tilføjelser inkluderer kortfilm fra Brooklyn Horror Film Festival (30. april), NIFFF (14. maj), Fantastic Fest (28. maj), Lund Fantastik Film Fest (11. juni), Phenomena Film Fest (25. juni) og Morbido Film Festival (TBD), BIFFF (TBD) og Court Métrange (2021).


Link: https://spamflix.com/app.do


banner
Overskrift Højre Block
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the Cabin
Empire of Light
Creed 3KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...