Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Odyssey 5 – Den komplette serie

9. maj 2006 af Gert Sørensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Odyssey 5 – Den komplette serie billede

Jorden går under, men heldigvis var der et venligt rumvæsen der kunne sende 5 personer tilbage i tiden for at redde planeten

Da jorderen bliver ødelagt, får de eneste overlevende mennesker, bliver 5 astronauter en chancen til at rejse 5 år tilbage i tiden og finde ud af hvem vil ødelægge jorden og stoppe dem. For det hele ikke skal blive for urealistisk så får de denne opgave af et venligt rum uhyre der lige var i nærheden.

Umiddelbart lyder det ikke just lovende for serien ”Odyssey 5”, og med kun 1 sesong. Før den blev taget af TV skærmene i USA kunne man have sine bange anelser. Men baseret på fantastiske serier som Firefly, Harsh realms og Farscape skal man ikke afskrive en Sci-fi serie for tidligt.

Desvære er denne serie ikke så fængende som andre. Den er dårligt filmet, spillet og effekterne ligener noget der er lavet af producentens 10 årige søn på familiens Mac.

Skuespillerne falder helt igennem flere steder og det bliver næsten pinligt at se dem slås med små gele ligende væsner der springer i hovedet på dem, Ed Wood har ikke levet forgæves. Desværre for serien er den baseret få nogle hendelsforløb der bare er for tilfældige og urealistiske til at være mulige at tro på. Allerede i pilot episoden kommer en af forskerne i tanke om at det kunne være at dr. chandrea kunne hjælpe os for han begår selvmord om 3 dag under et af mine foredrag... Hele vejen igennem sker der ting der er for tilfældige til de kan være sande. Det trækker gevaldigt ned på interessen for serien, når plot hulder fyldes med sådanne plot twists.

Desuden vender de tilbage i deres kroppe som de så ud 5 år før rummissionen. Her er Niel en rocker type, og skulle efter sigende ende som en astrunaut inden for 5 år, så let er det normalt ikke at blive astronaut. Det er konstante forskelle mellem hvad er rimligt at kunne acceptere som værende muligt og hvad de servere for os som værende den måde det sker på, der er for stor.

Effekterne er også på et meget lavt niveau. Dårlige CGI effekter er med til at ødelægge interessen for serien. Man tænker hele tiden på hvor pinligt det måtte være at have været med til at lave disse scener og bliver trukket ud af spændingen, og istedet sidder man og krummer tær af forfærdelse over kvaliteten. Serier som Firefly kunne, selv med et begrænset budget, lave overbevisende effekter så det er ikke umuligt.

Selve titlen er også en klar ripoff, der tydelivis skal få seerer af den framragende serie Babylon 5 til at kikke med, mindst en gang for at se om det er en fortsættelse af serien. Dog ikke noget der har fungeret efter planen.

Det er desværre svært at finde noget positivt ved denne serie. Plot huller og de pinlige effketer gør serien uinteressant og der er en kamp at skulle slæbe sig igennem alle 20 afsnit. Men de har heller ikke gjordt sig stor umage for at få det til at virke overbevisende, og med konkurance fra både Battlestar Galactica, Firefly, Star trek og Babylon 5 kommer Odyssey 5 ind som en klar taber.

Ekstra materialet er kommentator spor på pilot episoden.af skaberen af serien og skuespilleren Peter Weller. Der er et ganske udemærket spor, dog med tendens til at blive lidt kendeligt og uniteressant hen imod enden da de begynder at gentage sig selv enkelte steder.

Serien Odyssey 5 får 1 stjerne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Universal Pictures.

Titel: Odyssey 5 – Den komplette serie
Original Titel: Odyssey 5 – Den komplette serie
Premieredato: 9. maj 2006
Instruktør: Peter Weller
Skuespillere: Peter Weller
Spilletid: 1080 min.
Selskab: Universal pictures
Genre: Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...