Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ørnen, 3 - 4

22. august 2005 af Søren Falgaard

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ørnen, 3 - 4 billede

3 og 4 del af Krimi-Odyssen om Ørnen fra Island formår ikke at kickstarte historien. Jannik Johansen fører instruktørdepechen videre

Efter de to første afsnit havde introduceret os for såvel hovedkarakter og bipersoner samt de konflikter, der skulle give serien sit fremdrift, skulle serien for alvor være klar til at fascinere.

Med Jannik Johansen, manden bag bla. filmen ”Rembrandt” i instruktørstolen lovede det godt. Johansen er også en rutineret herre indenfor dansk tv-dramatik og har bl.a. instrrueret afsnit af ”Rejseholdet”.

I tredje afsnit befinder Hallgrim sig på sit faste opholdssted i København, Hotel Opera i centrum af byen. Hallgrim oplever en række mærkelige omstændigheder en sen aften, og der findes et kvindelig i hotellets baggård. Kvinden er en norsk finanskvinde, og det viser sig hurtigt, at hun er involveret i noget storstillet bedrageri. Men nu er spørgsmålet, hvem har ønsket at skaffe kvinden af vejen?

Hallgrim må igen pakke taksen og forfølge sporet til Norge.

I afsnit fire er der problemer i vores specialenhed, forbryderne synes at spille kispus med de ihærdige politifolk, der hele tiden synes at være et skridt bagefter. Vidnet Berit dræbes og specialenheden må arbejde hurtigt, inden skandalen udvikler sig yderligere.

Afsnit 3 og 4, var de afsnit, der for alvor skulle sætte ”Ørnen” ind i vores bevidsthed, men i stedet taber serien yderligere terræn. Det hele begynder at blive utroværdigt på den u-fede måde, og Hallgrim virker stadigvæk ikke som den store helt, han gerne skulle være. Så heller Hamilton, Beck eller noget andet svensk krimiheltehalløj.

Ligesom på de to første dvd’er er der lidt ekstramateriale på DVDen. Igen ikke noget at skrive hjem om, og det kan godt overraske, at ekstra-materialet faktisk er det samme som dem, der lå på dobbeltskiven med afsnit 1 og 2, dog med den undtagelse at der er lidt bag om nogle optagelser på afsnit 3 og 4.

I afsnit 3 og 4 fortsætter Hallgrim, og hans kollegaer jagten på den russiske forbryder Sergej. Serien er dog begyndt at skuffe en anelse, nogle hændelser virker umotiverede og serien står lidt i stampe. Læs mine anmeldelser af 1 – 2, 5 – 6 samt 7 – 8 her på On-Z.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Ørnen, 3 - 4
Original Titel: Ørnen, 3 - 4
Premieredato: 13. juni 2005
Instruktør: Jannik Johansen
Skuespillere: Jens Albinus, Ghita Nørby, Marina Bouras, Steen Stig Lommer, Janus Bakrawi, Susan A, Olsen, David Owe
Spilletid: 112 min.
Selskab: DR, Nordisk Film, 2004
Genre: Krimi
Link: http://www.dr.dk/tv-drama/Serier/ornen/om_Fiktion.aspbanner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...