Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Office christmas party

8. december 2016 af Maria Bogensberger

2 stjerner Skriv en kommentar

Office christmas party billede

En jule kommedie om hvordan firma julefrokoster burde være.

office christmas party handler om søskendeparret Carol (Jennifer Aniston) og Clay (T.J Miller). Carol er en streng adm. direktør og har besluttet sig for at lukke Clays afdeling i firmaet. Det eneste håb for Clay, er at hive en stor kunde i land. Clay og hans teknologichef Josh (Jason Bateman) beslutter sig derfor for at holde en blændende julefrokost for at imponere kunden. Men som festen udvikler sig bliver alt mere og mere vildt og hæmningsløst.

Den vildeste julefrokost
Office christmas party må siges at være et billede af årets julefrokost. En julefrokost som mange nok drømmer om, men aldrig kommer til at opleve. Den har alt, en tjekket Dj, sprut i spande vis, fantastisk op pyntning med bla. snemaskine, et kopi rum og nøgne damer. Hvad mere kan man ønske sig.

Komedie
Office christmas party er en jule komedie. Den starter da også sjovt ud. Allerede indenfor de første minutter lyder latteren. Sådan fortsætter det, løbende kommer der en del sjove bemærkninger, som gør, at det er svært at holde grinet tilbage. Carol er en hård, kold og kynisk person. Hun smiler aldrig og alle er skræmt fra vis og sans, når hun indtager et rum. Broderen Clay er alt det, hun ikke er. Han er glad, sjov og ekstrem omsorgsfuld. Der er ikke det, han ikke ville gøre for sin afdeling og sine ansatte. Derfor rammer det ham også ekstra hårdt, da søsteren fortæller, at hun vil lukke afdelingen. Clay og Josh får derfor den geniale ide, at de vil imponere med en julefrokost. Festen starter lidt tamt ud, men inden de for set sig om, er alt løbet løbsk og er fuldstændig ude af kontrol.

Julefrokost tid
Man må sige at Office christmas party er rimelig relevant i denne tid. Firma julefrokosterne står for døren og også her i virkelighedens verden, går det ofte vildt for sig. Man får for meget indenbords, slipper hæmningerne og har måske et lille sidespring med en kollega. Men det er nok de færreste julefrokoster, der ender som denne, heldigvis.

Skuffende
Jeg havde set frem til denne film og da jeg fandt mig selv med et grin på læben indenfor få minutter, tænkte jeg ”det her bliver godt” ,men jeg må sige jeg blev skuffet. Som sagt var der sjove bemærkninger i filmen, men den formåede ikke at fange mig. Den hjalp heller ikke på min julestemning. Det var en afslapnings film, hvor man læner sig tilbage og slår hjernen fra og så ikke tænker videre over filmen, efter den er slut.

Titel: Office christmas party
Original Titel: Office christmas party
Premieredato: 8. december 2016
Instruktør: Will Speck, Josh Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J Miller, Courtney B, Vance, Rob Corddry, Jennifer Aniston
Spilletid: 105 min.
Selskab: Nordisk Film 2016
Genre: Humor
Link: http://www.imdb.com/title/tt1711525/

banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...