Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Once Upon A Time In Mexico (DVD)

9. juni 2004 af Rasmus Thomsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Once Upon A Time In Mexico (DVD) billede

Antonio Banderas er tilbage i rollen som iskold lejemorder. Denne gang står den på hævn og ved roret har vi Robert Rodriguez. Kan den leve op til dens forgænger?

Filmen
Den udspekulerede CIA agent Sands (Johnny Depp) har fået kontakt til den gådefulde revolvermand, El Mariachi (Antonio Banderas). Han skal bruge El Mariachi til at dræbe den mand, som har planlagt et attentat mod præsidenten, den livsfarlige General Marquez. Manden der har bestilt Marquez til at likvidere præsidenten er Barillo, som er lederen af Barillo-kartellet. El Mariachi samler sine troafste venner, bestående af den unge og utålmodige Lorenzo (Enrique Iglesias) og den alkoholiseret Fideo (Marco Leonardi) for at kunne fuldføre opgaven.

Med positive tanker tilbage til Rodriguez’s Desperado, hvor El Mariachi udfoldede sig som man aldrig havde set før. Med imponerende action scener og lige så koreograferede. Rodriguez var manden med de vilde og flotte action sekvenser. Det er nu ni år siden og med Depp på rollelisten til efterfølgeren, var mine forventninger høje til Once Upon A Time In Mexico.

Desværre ender det hele i en rodet historie og forvirrende action scener, som kommer til at virke alt for overdrevne. Tyngdeloven er nærmest ophævet og til tider er der brugt en uheldig lys-sætning, så det kommer til at fremstå amatøragtigt! Det var ikke lige det jeg havde forventet. De centrale skuespillere skal dog ikke have skylden, men det er simpelthen historien som halter. Filmen forsøger at være storslået og mere vild end etteren, Desperado. Det er den også, men mangler at gøre det med stil, hvilket var det, som gjorde Desperado til en fed oplevelse.

Med skuespillere som William Dafoe, Antonio Banderas og Johnny Depp burde det ikke gå galt, men det gør det, desværre, alligevel. Det kommer til at virke falsk og overspillet. Denne irriterende stemning filmen igennem er med til at man sidder tilbage med en ”jeg-har-lige-spildt-min-tid”-oplevelse.

Ekstramateriale
Trailers
Featurettes:
Ten Minute Flick School
Inside Troublemaker Studios
Ten Minute Cooking School
Film Is Dead: An Evening With Robert Rodriguez
The Anti Hero Journey
The Good The Bad The Bloody: Inside KNB FX
Director Commentary
Deleted Scenes
Filmographies
DVD-ROM

Stik modsat filmen er ekstramaterialet særdeles godt og detaljeret. Med en dyb passion og lyst, viser instruktør, Robert Rodrigues, os rundt i hans hjemmebygget garage, som nu fungerer som et film redigerings rum samt meget mere. Vi kommer også omkring de mange special effects som er brugt i filmen og får også serveret en masse slettede scener med valg fri kommentarspor med instruktøren.

Det kommer på intet tidspunkt til at virke kedeligt og er lavet på en underholdende og informativ fortællermåde. Man får en fornemmelse af hvordan Rodriguez arbejder og hvad der er, der driver ham. Et ærligt og uformelt kig ind i tilblivelsen af Once Upon A Time In Mexico.

Konklusion
Once Upon A Time In Mexico drukner desværre i, til tider, dårligt skuespil og overdrevne og uvedkommende action scener. Det er en skam, da folkene bag har arbejdet hen imod et andet resultat. I grove træk kommer filmen til at virke, som én lang action scene. Jeg havde ellers glædet mig til denne udgivelse og blev desværre kun positivt overrasket på ét punkt, nemlig ekstramaterialet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Once Upon A Time In Mexico
Original Titel: Once Upon A Time In Mexico
Premieredato: 9. juni 2004
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke
Spilletid: 120 min.
Selskab: Columbia Pictures, Dimension Films, 2004
Genre: Action
Link: http://www.sonypictures.com/homevideo/onceuponatimeinmexico/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...