Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Patrick Swayze er død

15. september 2009 af Carl Gustaf Hjelt Liebe Skriv en kommentar

Patrick Swayze er død billede

Patrick Swayze er død i en alder af 57

Den amerikanske skuespiller og danser, der i 2008 fik konstateret kræft i bugspytkirtlen, kunne til sidst ikke snyde døden. Swayze sov ind i sit hjem i Los Angeles i går nat. Han blev bare 57 år.

Swayze voksede op i Texas og gik i katolsk skole. Hans interesse for skuespil og dans begyndte her, men det var først i 1972, efter at han flyttede til New York at han formelt begyndte sin dansetræning ved Harkness balletten og Joffrey Ballet Schools. Det var gennem Broadway versionen af Grease og sin første rolle som "Ace" i Skatetown, U.S.A
at Swayze fik fodfæste indenfor Hollywood. Swayze blev dog først landskendt efter sin rolle i Francis Ford Coppola's The Outsiders.

Swayze spillede Orry Main i TV-serien North & South, der også blev vist på dansk TV for mange år siden. Mange vil sent glemme Swayze's gennembrudsrolle som danseinstruktøren Johnny Castle i "having the time of my life" - Dirty Dancing. Filmen blev af mange opfattet som cheasy, men også særdeles smuk grundet den intense kemi mellem Castle og Frances Houseman (Jennifer Grey). Filmen blev et overraskende stort hit og har siden solgt i over 1 million eksemplarer på video.

Danseskoene blev lagt på hylden i 1989 med Roadhouse, hvor Swayze spillede en cool udsmider på en bar med lyssky gæster.

I 90'erne slog Swayze sit navn fast med uforglemmelige Ghost, hvor han spillede overfor Demi Moore. Året efter var han tilbage i adrenalinkicket Point Break og samme år kåredes han af People Magazine som et af de 50 smukkeste mennesker i verden.

På trods af sin tilstand og uvidende om hvor lang tid der var igen,lykkedes
det Swayze at indspille 13 afsnit af TV serien "The Beast" om en FBI agent, hvis aktiviteter bliver undersøgt af en ny partner, der samtidig agerer dobbeltagent.

Patrick Swayze efterlader sig en kone og ingen børn.banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...