Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Pressemøde for Thomas Vinterbergs kommende film.

10. maj 2006 af Christina Christensen Skriv en kommentar

Pressemøde for Thomas Vinterbergs kommende film. billede

Thomas Vinterberg er klar til at skyde sin nye rene danske spillefilm En mand kommer hjem. ON-Z var med og kan løfte sløret for nogle af tankerne bag filmen.

Vinterberg var oplagt til pressemødet i filmbyen efter at have fået det sidste økonomiske startskud fra Det Danske Filminstitut til sin første rene danske film siden Festen, med titlen En mand kommer hjem, .
”Det bliver sjovt at lave en dansk film igen. Hvis Festen var gået som jeg troede med et par uger i Gloria, ville En mand kommer hjem have været et naturligt sted at for mig at fortsætte”

Vinterberg spoler tiden lidt tilbage og får nu lov til at arbejde sammen med Thomas Bo Larsen endnu en gang og få muligheden for at udfordre ham med en rolle som han ifølge Vinterberg ikke kan spille med venstre hånd.
En mand kommer hjem, handler om en verdensberømt operasanger Hans Christian Schmidt spillet af Thomas Bo Larsensom er ultimativt modcastet. Han vender hjem til sine sydfynske rødder på et kort besøg. Operasangeren har fået den lille fynske flække på landkortet og byens beboere ser nu sit snit til at få del i succesen og føle berømmelsens sus.

Manuskript skrevet i bedste RUC-stil, som Vinterberg selv udtrykker det, med to garvede danske manuskriptforfattere Mogen Rukov og Morten Kaufmann. Han har ikke nogle danske forebilleder, men har set en del Fellini og Kustorica.
”En mand kommer hjem er en temmelig åndssvag film fyldt med masser af sex, kærlighed og intriger på kryds og tværs”

Lars von Trier skyder i øjeblikket også en komedie Direktøren for det hele, men Vinterberg siger der ikke er tale om en venskabelig konkurrence om hvem som er sjovest. Han mener blot det er naturligt, at instruktører uafhængigt af hinanden arbejder med det samme, fordi de ser de samme ting i tv og bevæger sig i det samme samfund.

En mand kommer hjem er støttet af Film Fyn og skydes derfor i det sydfynske. Castet består af en del kendte danske navne som bl.a. Thomas Bo Larsen, Morten Grundwald, Karen Lise Mynster, Ulla Henningsen og Paw Henriksen. Men der er også nye og ukendte skuespillere på vej til det store lærred bl.a. Oliver Møller Knauer og Ronja Mannov Olesen som har to af de bærende roller i filmen.

Men selvom man dermed fristes til at tro at Vinterberg vender tilbage til det danske efter de to problematiske film, Its all about love (2003)og Dear Wendy (2005), som fik meget blandede modtagelser både af publikum og af anmelderne, mener han at det hele har været en del af hans rejse.

Optagelserne til En mand kommer hjem starter 16. juni. Filmen forventes at have premiere start september 2007.
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...