Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Prison Break - the final break

19. oktober 2009 af Helle Perrier

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Prison Break - the final break billede

Løse ender samles i tvfilm over den populære serie

Det er fire år siden den første sæson af Prison Break havde premiere. Her mødte vi Michael Scofield, der lod sig selv sende i fængsel med det formål at redde sin bror fra henrettelse. Broderen, Lincoln Burrows, er blevet dømt for mordet på Vicepræsidentens bror – et mord han ikke har begået. Heldigvis er Michael noget af en MacGyver, og han har naturligvis en fantastisk plan for at befri sin uskyldige bror.
Den første sæson beskæftiger sig med at bryde ud fra fængslet, og serien følger så de to brødre og forskellige andre af de personer, der bliver rodet ind i de to brødres skæbne. Herefter fortsatte serien i yderligere tre sæsoner, fyldt med action, drama og ikke mindst konspirationsteorier.

Der kunne næppe koges mere suppe på Prison Break, og det er rart at en serie kan finde ud af at stoppe mens legen er god. For den var sandt at sige også kommet ud på et overdrev hvor det hele gik op i forviklinger og skæg og blå briller.
I en serie med så mange sidehistorier og lidt søgte sammenhænge er der naturligvis nogle løse ender, når det hele er slut. Det forsøger man så at råde bod på ved at udgive Prison break – the final break, som egentlig blot er to tvfilm, der samler alle trådene og forsøger at forklare de ting, der måske virkede lidt usammenhængende i serien.
Kritikere ville nok hævde, at det blot er et forsøg på at hive lidt ekstra indtjening ud af en overstået serie, og publikum til denne udgivelse er da også udelukkende de, der har fulgt med i serien, og som enten ikke kan få nok, eller som måske lige har et par ”hvordan var det nu lige, at det skete?”

Uden at afsløre for meget, så centrerer handlingen sig om Sara, der sidder fængslet og den plan Michael har lagt for hendes flugt. Endnu en gang må banden finde sammen og kæmpe mod FBI-agenter og ondsindede indsatte for at bryde ud af et fængsel.

Prion Break – the final break holder stilen fra serien, og som nævnt vil den med garanti være en velkommen tilføjelse for dem, der ikke kan få nok af serien. Overordnet set er det som oftest en god idé at lade nogle ting være usagte i film, og derved pirre seerens nysgerrighed og meddigteriske evner, så spørgsmålet er nok om man gør sig selv en tjeneste eller det modsatte ved at se denne film, såfremt man kunne lide serien. Har man ikke fulgt med i serien vil filmen mest af alt være sort snak, og afsløre alt det, man ellers ville sidde og vente fire sæsoner på.

SF/Fox

Titel: Prison Break - the final break
Original Titel: Prison Break - the final break
Premieredato: 13. oktober 2009
Instruktør: Brad Turner
Skuespillere: Dominic Purcell, Robert Knepper, Wentworth Miller
Spilletid: 88 min.
Selskab: Fox, SF/Fox, 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Beautiful Disast...
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...