Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Provinsfilm søger statister

20. juli 2006 af Henrik Andersen Skriv en kommentar

Provinsfilm søger statister billede

Provinsfilm søger statister til en filmoptagelse i Århus.

Provins film www.provinsfilm.dk der er bosiddende i Århus er i øjeblikket i sidste optagelses fase med deres film PROVINS, ( Læs evt. mere om den på deres hjemmeside. ) og de søger nu statister til en af nøglescenerne i filmen.

Her følger et kort referat af handlingen:

En ung fyr midt i tyverne, tror han bare skal hente en mindre ingrediens, til sin chefs eksperimenterende narkoforretning, da han bliver viklet ind i et opgør om kontrollen og udviklingen af stoffer i provinsen. I virkeligheden vil han helst bare hjem til sin kæreste, som er undertøjsmodel. I stedet må han konstatere, at den ingrediens han skulle hente, er blevet stjålet. Den kvindelige pusher, som han skulle hente den hos, er tilsyneladende også forsvundet. I den raserede lejlighed finder han kun liget af en kvinde, som med sine sidste krampetrækninger har skrevet ordet Viagra på gulvet, i sit eget blod. Forskellige spor fører ham, ledsaget af sin chef til Aalborg, hvor et blodigt opgør er i vente.

Der skal optages en størrere koncert scene, hvor der skal bruges en ordentlig omgang statister. Det er en hiphop/rap koncert med Ålborg legenden Jonny Hefty. www.hefty.dk Hefty skal skydes midt i koncerten. Effekterne leveres af det Århusianske effekthold AMOS-FX www.myspace.com/amosfx. Og du skal som statist være vidne til denne makabre handling.

Du skal som statisk være iklædt en hættetrøje ( vigtigt at alle har det på ), og være en del af det aktive koncertpublikum.

Optagelserne foregår torsdag den 27/07 fra Kl. 12.00 og en 6-8 timer frem. Det er slet ikke sikkert det tager så lang tid, men i skal bare være forberedt på, at der nemt kan gå resten af dagen med det.

Scenen bliver optaget på Kaserne-scenen - Dramaturgi, Langelandsgade 132,Århus C.

Der bliver mulighed for at få en enkelt øl, og desuden kan der trækkes øl og sodavand i en automat. I skal også selv huske evt. madpakke.

Hvis du eller nogle af dine venner/familie skulle være interesseret i at deltage, eller har yderligere spørgsmål, så kontakt Michael J Høyer fra provinsfilm på michael@provinsfilm.dk. Det er vigtigt at du skriver og giver en tilmelding, da Provinsfilm gerne vil vide hvor mange der dukker op.

Håber du har lyst til at være med i denne banebrydende århusianske filmproduktion, der nok skal blive kult. Kom og mærk stjernesuset og filmmagien, og få samtidig en lille koncertoplevelse med Jonny Hefty himself !
banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...