Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Provinsfilm søger statister

20. juli 2006 af Henrik Andersen Skriv en kommentar

Provinsfilm søger statister billede

Provinsfilm søger statister til en filmoptagelse i Århus.

Provins film www.provinsfilm.dk der er bosiddende i Århus er i øjeblikket i sidste optagelses fase med deres film PROVINS, ( Læs evt. mere om den på deres hjemmeside. ) og de søger nu statister til en af nøglescenerne i filmen.

Her følger et kort referat af handlingen:

En ung fyr midt i tyverne, tror han bare skal hente en mindre ingrediens, til sin chefs eksperimenterende narkoforretning, da han bliver viklet ind i et opgør om kontrollen og udviklingen af stoffer i provinsen. I virkeligheden vil han helst bare hjem til sin kæreste, som er undertøjsmodel. I stedet må han konstatere, at den ingrediens han skulle hente, er blevet stjålet. Den kvindelige pusher, som han skulle hente den hos, er tilsyneladende også forsvundet. I den raserede lejlighed finder han kun liget af en kvinde, som med sine sidste krampetrækninger har skrevet ordet Viagra på gulvet, i sit eget blod. Forskellige spor fører ham, ledsaget af sin chef til Aalborg, hvor et blodigt opgør er i vente.

Der skal optages en størrere koncert scene, hvor der skal bruges en ordentlig omgang statister. Det er en hiphop/rap koncert med Ålborg legenden Jonny Hefty. www.hefty.dk Hefty skal skydes midt i koncerten. Effekterne leveres af det Århusianske effekthold AMOS-FX www.myspace.com/amosfx. Og du skal som statist være vidne til denne makabre handling.

Du skal som statisk være iklædt en hættetrøje ( vigtigt at alle har det på ), og være en del af det aktive koncertpublikum.

Optagelserne foregår torsdag den 27/07 fra Kl. 12.00 og en 6-8 timer frem. Det er slet ikke sikkert det tager så lang tid, men i skal bare være forberedt på, at der nemt kan gå resten af dagen med det.

Scenen bliver optaget på Kaserne-scenen - Dramaturgi, Langelandsgade 132,Århus C.

Der bliver mulighed for at få en enkelt øl, og desuden kan der trækkes øl og sodavand i en automat. I skal også selv huske evt. madpakke.

Hvis du eller nogle af dine venner/familie skulle være interesseret i at deltage, eller har yderligere spørgsmål, så kontakt Michael J Høyer fra provinsfilm på michael@provinsfilm.dk. Det er vigtigt at du skriver og giver en tilmelding, da Provinsfilm gerne vil vide hvor mange der dukker op.

Håber du har lyst til at være med i denne banebrydende århusianske filmproduktion, der nok skal blive kult. Kom og mærk stjernesuset og filmmagien, og få samtidig en lille koncertoplevelse med Jonny Hefty himself !
banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...