Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Pokémin Detectiv...
Pokémin Detective Pikachu billede

Ad Astra
Us
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Psychos in Love

9. august 2010 af Michael Panduro

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Psychos in Love billede

Sjov seriemorder-romance

Psychos in Love fra 1987 er på mange måder en lille perle. Kultfavoritten Gorman Bechards tidlige film er en af de få, splattede, selvironiske undergrundskomedier der rent faktisk formår at være morsom langt hen ad vejen.

Historien omhandler stripklub-ejeren Joe der længe har ledt efter den ægte kærlighed. Joe er en flink fyr, der har mødt en masse piger i jagten på lykke. Desværre går det næsten altid galt og så træder Joes lidt atypiske karakter i kræft. Han myrder simpelthen alle han ikke gider mere – og har gjort det længe.

Joes hverdag ændres den dag Kate gør sin entre i stripklubben. Hun er blændende, sød, intelligent og vigtigst af alt – hun er også seriemorder. Hvad der følger er en fuldstændig rablende uforudsigelig historie om ægte kærlighed, mord og had til druer. Det er ikke uden grund at Bechards film har opbygget en solid fanskare over årene og det er bestemt ikke uden grund at Another World ser den værdig til dansk udgivelse. For hvor langt de fleste af disse småabsurde og voldelige undergrundskomedier aldrig formår at gribe hverken publikum eller den gode vittighed, så har Psychos in Love så meget glimt i øjet og filmteknisk snilde at man ikke kan undgå at lade sig gribe med.

Når Joe og Kate udveksler anekdoter om hvordan de har slået den ene og den anden ihjel som var det barndommens sommerhusminder de snakkede om, så er det både gennemført, morsomt og tankevækkende. Bechard har fat i de samme temaer som Tarantino og Oliver Stone syv år senere ville omarbejde til Natural Born Killers, men Psychos in Love er mere jordnær og mere åbenlyst humoristisk. Til gengæld er den til tider mindst lige så syret og i exploitation-filmens ånd bliver vi ikke sparet for hverken nøgne kvinder der danser, småpsykedeliske indslag eller rigelige mængder blod.

Psychos in Love er en glimrende udgivelse fra Another World. En film der både vil tiltale selskabets blodshungrende tilhængere, men også har mere at byde på i forhold til mange af deres udgivelser. Oven i det er filmen udkommet i fin udgave med (budget og årgang taget i betragtning) flot billede og lyd.

Endvidere er der masser af bonusmateriel i form af to kommentarspor, omfattende billeder og featurettes der går kameraet, et lille indblik i en sceneopsætning af filmen og forlængede scener. Kort sagt alt man kunne ønske sig.

Another World Entertainment.

Titel: Psychos in Love
Original Titel: Psychos in Love
Premieredato: 1. juli 2010
Instruktør: Gorman Bechard
Skuespillere:
Spilletid: 90 min.
Selskab: Another World Ent., 1987
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...