Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

One Life
One Life billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Pusher II og Pusher III på vej.

22. december 2003 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Pusher II og Pusher III på vej. billede

Nicolas Winding Refn’s debutfilm PUSHER, der havde premiere i 1996 blev den største danske (kult)film-succes herhjemme – nogensinde!

Ikke alene blev den mødt med en perlerække af anmelderroser, den blev også et manifest, en generationsfilm og den første store danske film som introducerede anti-helten!

PUSHER blev set af over 190.000 biografgængere, og med visninger i TV på både TV2 og TV3, er filmen blevet set af over 1.5 million danskere!

PUSHER blev ligeledes et internationalt kult-hit, og blev købt af 30 film-distribuerende lande, og også de udenlandske anmeldere var begejstrede.

Nicolas Winding Refn har netop lagt sidste hånd på manuskriptet til PUSHER II og optagelserne påbegyndes ultimo januar 2004. Der er med PUSHER II ikke tale om en fortsættelse i traditionel forstand, idet filmen i højere grad er en ”skæbnefortælling”, der skildrer karakteren Tonny’s videre færd og hans stenede vej gennem tilværelsen.

Mads Mikkelsen spiller Tonny, der i den første film var makker med Kim Bodnia. Det var iøvrigt med PUSHER, at Mads Mikkelsen brød igennem på film.Vi møder ham første gang da han - endnu engang - løslades fra fængslet, denne gang med et skrøbeligt ønske om at gøre noget anderledes.

Tonny’s fundament, eller mangel på samme, i tilværelsen er nok ikke det mest solide ligesom den miljømæssige arv i forvejen har givet ham dårlige odds i hans ønske om at få et perspektiv i sit liv!
Han indser for første gang at det ikke betaler sig at gentage gamle mønstre med en forventning om nye resultater.

Filmens handling udspilles i et af de københavnske brokvarterer i den lavere sociale middelklasse præget af svigt, familiemæssige dysfunktioner og kriminalitet. Filmen er dokumentaristisk og realistisk i et omfang, der ikke tidligere er set i dansk film. Der er i hele processen tilstræbt en så høj grad af nærvær og ægthed at rejsen til storbyens skyggeside, miljø og skæbner bliver er billed på storbyliv, som vil kunne findes tilsvarende overalt i Europa.

Med PUSHER II i produktion og et færdigt manuskript på PUSHER III (med en 3. hovedrolleindehaver) vil det være nærliggende at betegne forløbet som ”trilogi”, men herom siger Nicolas selv:
” – når jeg møder nye skæbner ser jeg samtidig en indre film - mange af disse venter blot på at blive realiseret, så jeg ser ingen grund til at begrænse mig blot for senere at skulle forklare at jeg vælger at lave flere af slagsen. PUSHER er og bli’r skæbnefortællinger på godt og ondt (men desværre mest ondt!)

PUSHER II og PUSHER III produceres i nært samarbejde med Nordisk Film. ”Det er med stor begejstring, at Nordisk Film har involveret sig i produktion såvel som distributionen af fortsættelsen af en af de mest markante og grænsebrydende film i nyere dansk filmhistorie. Vi ser med spænding frem til det endelige resultat af Pusher II og Pusher III” udtaler Kenneth Plummer, administrerende direktør for Nordisk Film A/S.

PUSHER II, der med-produceres og distribueres af Nordisk Film, får premiere i de danske biografer i efteråret 2004.

Titel: PUSHER II
Manuskript: Nicolas Winding Refn
Instruktion: Nicolas Winding Refn
Hovedperson: Mads Mikkelsen
Producer: Henrik Danstrup
Distribution: Nordisk Film

PUSHER II produceres i samarbejde med:
· Nordisk Film A/S, Filmproduktion
· TV2/Danmark v/ Adam Price og Camilla Hammerich
· Det Danske Filminstitut v/ konsulent Morten Grunwald
· PUSHER II LTD. v/ Rupert Preston
· Billy’s People ApS
banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...