Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Quarry - The Complete First Season

24. marts 2017 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Quarry - The Complete First Season billede

Det eneste du ønsker, er at komme hjem til dem, du elsker. Sagen er bare den, at alle du elsker, vender dig ryggen. Dit liv må tage en ny drejning...

Mac Conway vender anno 1972 hjem til sit hus og sin kone Joni efter den opslidende Vietnam-krig. Der venter ham ikke ligefrem en heltemodtagelse, for USA's deltagelse og indsats vækker opstandelse i Memphis. Dem som Mac holder af, tager afstand fra ham eller ønsker ikke at blive set med ham. Det med at finde et job er omtrent lige så svært som at vinde i lotteriet, for han møder afvisning på afvisning udelukkende på baggrund af hans status. Samtidig har han en del krigstraumer fra sine oplevelser, så tingene går ikke rigtig Macs vej.

En dag, hvor Macs kone er ude med veninderne, dukker der uventet besøg op. En fyr som kalder sig Mægleren tilbyder Mac et gigantisk beløb for at lade sig hverve som lejemorder. Mac afviser, men da Mægleren fortæller at han har en mand til at skygge og mandsopdække konen, har Mac intet andet valg end at acceptere. Mac er så at sige tvunget til at bevæge sig ud i et fordækt og kriminelt miljø, som efterlader ham totalt følelseskold pr. overlevelsesinstinkt. Ingen kan selvsagt undergå så stor en omvæltning i tilværelsen uden at skifte sind, og serien Quarry beskæftiger selvfølgelig omkring alle de omkostninger det har på det menneskelige plan. Macs verden drejer pludselig 180 grader, og de rammer han kendte og så frem til at komme hjem til, ja de eksisterer altså ikke længe. Uventede drejninger, højt spil, dyrebare svigt, afpresning, utroskab og en række skumle (og samtidig karismatiske) figurer introduceres, som handlingen skrider frem. Tingene flasker sig på ingen måde for Mac, og problemerne synes at tårne sig op, uden at han har en reel mulighed for at komme dem til livs. Meget mere kan jeg næsten ikke slippe afsted med at fortælle uden at spoile tingenes tilstand. Du må selv hitte fat i Quarry, som Macs kodenavn lyder, når han ikke lige er i civil, og se hvordan det går.

Quarry sæson 1 består af 8 afsnit, hvor seriens indledningsafsnit var godt 5 kvarter. De øvrige 7 episoder er af en lille times varighed hver. Quarry er baseret på krimibøgerne skrevet af Max Allan Collins. Til at varetage instruktionen har man hevet en garvet gut frem, nemlig Greg Yaitanes, som er lidt af en seriemester. Han har med sikker hånd givet liv til andre serie-hits som Banshee, House, Prison Break, Lost, Ray Donovan og Alias, og med Quarry føjer han endnu en godkendt præstation til sit cv. Quarry er en ganske underholdende serie, som nok skal bidrage til at få dækket dit behov for spænding og action. Det går til tider lidt langsomt, men det er en del af seriens tone som man efter et par afsnit lærer at leve med. Quarry har du måske stødt på hos seriemagnaten HBO, hvor den ganske vist ikke er højprofileret som eksempelvis Game of Thrones eller Westworld. Mindre kan også gøre det, for Quarry er meget ligetil og på ingen måde kompleks og kringlet som de førnævnte. Quarry er en 4-stjerners oplevelse i min optik.

Udgivelsen er spækket med næsten tre timers bonusmateriale, som giver dig muligheden for at komme endnu mere under huden på alt hvad der rører sig i serien.

Anmeldelsen afsluttes med:

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Quarry - The Complete First Season
Original Titel: Quarry - The Complete First Season
Premieredato: 23. februar 2017
Instruktør: Greg Yainates
Skuespillere: Logan Marshall-Green, Ann Dowd, Jodi Balfour, Peter Mullan, Tom Noonan, Edoardo Ballerini, Damon Herriman, Nikki Amuka-Bird, Happy Anderson, Josh Randall, Mustafa Shakir
Spilletid: 464 min.
Selskab: HBO, Twentieth Century Fox, 2016
Genre: Action , Drama , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...