Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Før Frosten
Før Frosten billede

Beautiful Boy
A Dog's Journey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Reign - The Complete First Season

23. september 2015 af Elsebeth Frederiksen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Reign - The Complete First Season billede

Dræbende kedeligt "historisk" drama

Ja, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Jeg er normalt ret vild med historiske serier og havde regnet med at denne serie ville være noget i stil med The Tudors, som jeg så for en del år siden og var så vild med, at jeg købte den på dvd. Det sker ikke særligt tit. Kan ligeså godt sige det med det samme, at Reign er ikke i nærheden af The Tudors i kvalitet. Jeg blev en smule nysgerrig efter at se den, fordi den handler om Mary, Queen of Scots og hendes ægteskab med kong Francis af Frankrig. Jeg havde forventet intriger, krige og flotte kostumer, men havde også regnet med andet end bare et sukkersødt teeenage-drama.

Den er virkelig sød. Adelaide Kane, som spiller Queen Mary Stuart er så sød at se på, at man klapper i sine små hænder. Hendes mand Francis (Toby Regbo) er også en flot fyr, dog synes jeg det er ærgerligt, at man har valgt et engelsk cast, når han skal spille en franskmand.
Mary er lovet bort til Francis, som på den måde skal sikre en alliance mellem Frankrig og Skotland. Hun er kun 15 år, da hun ankommer til det franske hof med sine veninder, som også er hofdamer, her skal hun kæmpe for at blive accepteret og overleve attentatforsøg på hende, samtidig med, at hun skal finde sig i sin mands luner.

Så vidt jeg kan se er der intet historisk korrekt ved dette show. Jeg havde lidt forventet en historielektion. Måske ikke 100% korrekt, men noget jeg kan forholde mig til. Dette kunne være en god serie til undervisning af unge om denne historiske periode, men nu er den bare kedelig og ret forudsigelig. Handlingen er forvirrende, ved ikke om man skal kende de forskellige personer i serien i forvejen, for det bliver ikke forklaret særligt godt.

Der er flotte kjoler, men det er ikke nok til at holde mig fanget. Skuespillet er ok, men jeg bliver ikke draget af dem på nogen måde. Serien er nok god for dem, der kan lide historiske serier. Det er tydeligt, at dette showet er rettet mod teenagepiger, men det er lidt af en hån mod dem, at den er lavet så dårlig. De danser til moderne musik, lidt a la A Knight’s Tale, der bliver det bare gjort med humor, her er det bare forstyrrende. Der er flere sæsoner, men dem skal jeg ikke se, jeg kan ikke engang kæmpe mig igennem den første.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Reign - The Complete First Season
Original Titel: Reign
Premieredato: 18. august 2015
Instruktør: Jeremiah S, Chechik, Norma Bailey, Holly Dale, Deborah Chow, Sudz Sutherland
Skuespillere: Megan Follows, Anna Popplewell, Toby Regbo, Caitlin Stasey, Torrance Coombs, Adelaide Kane, Celina Sinden
Spilletid: 916 min.
Selskab: Warner, 2013
Genre: Drama
banner
Overskrift Højre Block
Kvinden, der gle...
Men in Black: In...
A Prayer Before ...
De Frivillige
Push
The Bookshop
X-men: Dark Phoenix
Hotel Mumbai
Kongernes Fald
Welcome to Acapu...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...