Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Robert nomineringsfrokost 2019

22. januar 2019 af Maria Bjerregaard Skriv en kommentar

Robert nomineringsfrokost  2019 billede

Traditionen tro blev alle Robert nomineringerne inviteret til frokost af Dansk Film Akademi. Pressen var også velkommen til uformel snak og billeder.

Maden var sat frem. Buffeten stod klar med fine opsatte borde. Nu ventede vi bare på en masse Robert nomineringers ankomst. Dette skete dog også. Imellem kl.11.30-12 begyndte skuespillere, instruktører og andre filmfolk at vælte ind. Alle havde et smil på løben, og stemningen var rigtig god.

Jeg hilste kort på filminstruktøren, Isabella Eklöf. Vi kender hinanden tilbage fra en filmkritikere workshop i sommers, hvor hendes film ”Holiday” skulle til at have dansk premiere. Isabella var utrolig glad for sine syv nomineringer. Hvilket også er forståeligt nok.

Der var lagt op til uformelle snak og interviews med de nominerede. Især skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz var to meget populære kvinder, som poserede til billeder og snak. Deres succes er skam også helt velfortjent, og deres film ”Ditte og Louise” må også menes at være i blandt favoritterne.

Lidt over 12 bød formand for Dansk Film Akademi, Jacob Neiiendam alle velkommen. Der blev joket med, at have noget forberedt, hvis man skulle være så heldig at vinde en Robert. For de pinlige taler vil for altid leve videre på Youtube efterfølgende. Og desuden skulle farven hvid passe meget fint med Robert-prisen. Så længe man ikke ankom i hættetrøje!

Efter frokosten gik turen så til det traditionelle Robert fællesbillede. Det var ubehageligt koldt, så alle satte pris på et hurtigt billede – og så ind og snakke videre.

En af de nominerede, jeg nåede at tale med, var musikproducer, Kewan Pádre, som er nomineret for bedste originale sang for ”Ternet Ninja”. Han elskede at arbejde med Anders Matthesen, som han så som sit store idol. Og arbejdsmiljøet havde ikke været stressende. Der blev selvfølgelig spurgt ind til hans nominering, men han svarede ærlig, at han var ligeglad med, om han vandt. Han var blot glad for sin nominering.

Som bornholmer kunne jeg ikke overse filmproducenten, Daniel Mühlendorph, som jeg selv har kendt til i over 10 år. Han er nu nomineret for 3 år i træk. Denne gang for kortfilmen ”Maja”. Jeg blev naturligvis nød til at spørge ham, hvordan det føltes at repræsentere Bornholm. Daniels ansigt er altid fyldt med glæde, og selvfølgelig sagde han, at han var super glad for stadig at være bornholmer. Han fortalte mig, at hans 3 tidligere produktioner var foregået på Bornholm. Så selvom succes er blevet til dagligdag, så har han endnu ikke glemt Bornholm. Desuden står han stadig i spidsen for Bornholms største musikfestival ”Wonderwall Festival”. Hvordan han har tid til det hele, ved jeg virkelig ikke.

Selve frokosten kan beskrives som en behagelig og sjov oplevelse. Det er en meget afslappet stemning både for pressen og de nominerede – hvilket faktisk var ganske befriende. Ingen forventede det helt store, da det er nydelsestimen før det for alvor går i gang med priserne.

Selve Robert-prisuddelingen bliver afholdt søndag d. 3. februar, hvor Jan Gintberg er vært.

Buffeten står klar!
Buffeten står klar!
Alle er klar til fællesbilledet.
Alle er klar til fællesbilledet.
Kewan Padre er nomineret for bedste originale sang
Kewan Padre er nomineret for bedste originale sang
Vært Jan Gintberg giver de nominerede nogle gode råd
Vært Jan Gintberg giver de nominerede nogle gode råd
Julie Christiansen er nomineret for sin rolle i "Lykke-Per"
Julie Christiansen er nomineret for sin rolle i "Lykke-Per"
Ditte Hansen og Louise Mieritz er blandt storfavoritterne
Ditte Hansen og Louise Mieritz er blandt storfavoritterne
Stemningen er god i blandt deltagerne
Stemningen er god i blandt deltagerne
Formand Jacob Neiindam byder velkommen
Formand Jacob Neiindam byder velkommen


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...