Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rodeoprinsessen 2.

16. juni 2014 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rodeoprinsessen 2. billede

Dakota er 17 år og med livet foran sig. Hun er Rodeorytter, og elsker at lave kunstner på sin hest. Men en dag går hendes fortid op for hende, og hun må for en stund tænke på andet end sine elskede heste.

Rodeoprinsessen 2 er anden del i den familie venlige fortælling om pigen Dakota, og hendes liv som Rodeorytter sammen med sin elskede familie.

Dakota er lige fyldt 17 år, og hun stiler imod at lærer nye tricks på sin hest, som hun kan optræde med. En dag går det op for hende, at hun er adopteret af den familie hun elsker så højt, og under et besøg hos sin onkel, den legendariske rodeo rytter Austin Rose, stikker hun af, for at finde ud af den virkelige historie om den familie hun oprindeligt kommer fra. Dakota finder snart ud af, at man ikke nødvendigvis definere en familie ud fra blodets bånd, men bestemt også ud fra hvordan man bliver elsket og de stærke bånd det medfører. Snart er hun igen koncentreret om sin træning, og sammen med Austin sætter hun nu hårdt ind, så hun kan nå hendes mål som Rodeoprinsesse. Et mål der altid har været hendes skæbne.

Skuespillet er generelt ganske udmærket, og spændende er det bestemt at se selveste Keith Carradine i rollen som rodeo legenden Austin Rose. Keith Carradine har igennem sin lange karriere haft et utal af roller, men huskes måske af de fleste for hans roller i film som Duellanterne fra 1977, Nashville fra 1975 og Manøvre med døden fra 1981. Senest har han også været med i Cowboys and Aliens fra 2011. Keith Carradine har også været med i Tv serier som Dexter og Deadwood hvor han spillede henholdsvis Frank Lundy og Wild Bill Hickock.
Instruktøren Timothy Armstrong har formået at lave en sød og samtidig flot film om det at vokse op, og finde frem til sin fortid, og den man nu engang er inderst inde. En ting der kan være svær, når man kun er 17 år.

Har man set den første film i serien, bliver man næsten også nød til at se den her. Men har man til gengæld ikke set den første film om Dakota, kan man sagtens følge med på hendes eventyr imod hendes identitet og drøm om at blive rodeoprinsesse.

Rodeoprinsessen 2 kan ses i sit oprindelige format med Danske eller Engelske undertekster. Lyden er Engelsk Dolby Digital 5.1.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Rodeoprinsessen 2.
Original Titel: Cowgirls and Angels 2 – Dakotas Summer.
Premieredato: 16. juni 2014
Instruktør: Timothy Armstrong.
Skuespillere: Haly Ramm, Jade Pettyjohn, Keith Carradine.
Spilletid: 87 min.
Selskab: 2013
Genre: Familie


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...