Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rune Klan: Tre-i-en (DVD)

23. oktober 2003 af Morten Eriksen

4 stjerner Skriv en kommentar

Rune Klan: Tre-i-en (DVD) billede

De danske stand-up komikere har taget dvd-mediet til sig og nu er turen kommet til et af de nye talenter. Rune Klan tryller og det er han god til!

Det første show er fra National Museets Festsal. Jeg tror at dette show har været betydeligt sjovere for de 160 gæster der var i den lille sal, da det er ligesom om at denne optagelse ikke når ud til tilskueren hjemme i stuen. Størstedelen af de tricks Rune Klan præsenterer her er små tricks som inddrager publikum i salen. Showet varer 24 min.

Andet show er optaget på Kaleidoskop, og det fungerer rigtigt godt. Han tryller meget med kort og mønter og derefter elastikker og bolde. Han laver bl.a. et imponerende trick med to sodavandsdåser hvor han ryster den ene og tryller brusen over i den anden! Showet eskalerer og ender i det helt vilde med at Rune hopper i skraldespanden ude i gården for at finde en ring fra publikum! Showet varer 32 min.

DVD specifikationer:

Der er stil over DVD-coveret der er holdt i røde og hvide farver. Selv kassetten er i matchende rød farve og der er farvetryk på mediet. Menustrukturen er simpel og designet følger stilen fra coveret. Der kører et beat i baggrunden.

Der er følgende ekstramateriale:

standup.dk
Rune Klans dagbog nr. 1
Rune Klans dagbog nr. 2
Runes udtalelser
Interviews
Credits

Hvorfor optagelsen fra Comedy Zoo med en spilletid på 23 min. er at finde under ekstramateriale og ikke som en del af det primære indhold er lidt af en gåde! Showet viser en meget veloplagt Rune Klan der gør sin entre i klassisk tryllekunstner outfit med høj hat, sort tøj og hvide hansker. Han kan dog ikke holde til det og han kasserer hurtigt kostumet. Der er klassiske tricks og der er sjove påfund. Der er ind imellem små videoklip med sketches optaget on-location i byen. Dette show er noget af det bedste på dvd’en.

Rune Klans dagbog nr. 1 er en lille film der viser Runes påståede liv i ”sus og dus” med sej bil, damer, masser af jobs, autografjægere.

I dagbog nr. 2 er vi så på uanmeldt besøg hos Rune i hans faldefærdige lejlighed. Vi er med på Blockbuster besøg og vi følger efter Rune til hans påståede møde der fører os ud i skoven!! Dagbog nr. 2 er den sjoveste af de to programmer.

Runes udtalelser er to små sketches. Et hvor han er kunstmaler og et hvor han taler om at være kendt.

Der er interviews med Runes venner bl.a. Mick Øgendahl. De snakker om hvor stort et menneske Rune er og hvor lille hans tissemand er!

Credits er de obligatoriske rulletekster.

Rune Klan fanger publikum med hans brede sortiment af festligheder og dér hvor han rigtigt tager kegler er dér hvor publikum forventer at der sker ét ud af to mulige ting, men hvor der så sker en tredje! Han viser os en stor del af hans barnlige side og det spænder fint sammen med den type tricks han gør sig i. Hvis man ikke kender til Rune Klan, så skal man ikke snyde sig selv for en god og anderledes oplevelse der er milevidt fra et ordinært trylleshow! Rune Klan præsenterer sine tricks på en uhøjtidelig frisk måde der på sin vis er meget original. Advarsel: Det er ikke alle tricks der er lige børnevenlige!

Rune Klan kan også ses på DVD/VHS udgivelserne ”Den Ægte Vare” og ”Talegaver til børn – 10 års jubilæum”.

DVDen er venligst stillet til rådighed af CMC og FBI

Titel: Rune Klan: Tre-i-en
Original Titel: Rune Klan: Tre-i-en
Premieredato: 10. oktober 2003
Instruktør: -
Skuespillere: Rune Klan, Mick Øgendahl
Spilletid: 120 min.
Selskab: FBI, CMC Entertainment 2003
Genre: Humor
Link: http://www.fbi.dk
Rune Klan præsenterer "en lillebitte æske" på Nationalmuseet.
Rune Klan præsenterer "en lillebitte æske" på Nationalmuseet.
På hovedet i skralderen.
På hovedet i skralderen.
En rig og berømt mand. Det er første del af dagbogen...
En rig og berømt mand. Det er første del af dagbogen...


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...