Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Resten Af Livet
Resten Af Livet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Running With The Devil

19. februar 2020 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Running With The Devil billede

En ualmindelig intetsigende film, som tåger rundt i sit eget spæde forsøg på et plot. Scenernes sammensætning må være trukket op af en tryllekunstners hat. Kraftig kandidat til en af årets tåbeligste oplevelser til hjemmebiografen.

Når man får stukket en Nicolas Cage-film i hånden, så er man nødt til at tage sine forbehold. I hvert fald hvis vi snakker film efter 2010. Oscar-vinderen for Leaving Las Vegas er lige så stille gledet ud af Hollywoods celebre helteliste, for det er godt nok længe siden han har medvirket i noget, som er fundet godt nok til biografpremiere. Det skete selvsagt (kan jeg godt afsløre) for Running With The Devil, hvor Cage iført kiksede 70’er-briller spiller håndlanger for en narkoboss, der sammen med sin makker (spillet af Laurence Fishburne – The Matrix) skal finde ud af hvorfor en kokainleverance fra Mexico ikke når frem til Canada. En kriminel underverden åbner sig for vores øjne, hvor det bliver tydeligt hvor meget narkotika korrumperer og giver alle en følelse af magt og prestige. I jagten på sandheden om hvor pokker der hvide pulver endte, må begge håndlangere sande at venner og fjender er umulige at spotte.

Running With The Devil er en gigantisk rodebutik af en film. Her er absolut ingen konsensus omkring hvor film, handling og plot vil hen, og når man har spildt de 1½ time, så sidder man vitterligt med en fornemmelse af at have set en lang række scener sat sammen i en tilfældig pærevælling. Jeg har en kraftig mistanke om at se instruktør Jason Cabell vil få svært ved at forklare mig det rationelle og interessante ved progressionen. Jeg vil tillade mig på flabet vis at kalde den ”ikke eksisterende”.

Persongalleriet flakker ind og ud af hinandens spor uden for alvor at skabe nogen sammenhæng. Hverken navne som Barry Pepper, Adam Goldberg eller Cole Hauser formår med deres tilstedeværelse at opklare noget som helst. Filmen bliver faktisk først en smule vedkommende i det sidste kvarter, men det føles reelt som om at det til den tid er begyndelsen på en helt ny film, som aldrig bliver gjort færdig. Running With The Devil er en ualmindelig sølle omgang og begraver blot Cage endnu dybere i glemslens muld. 2020 bliver med sikkerhed ikke årtiet hvor han vender kurven og vender tilbage til manuskripter, som er udarbejdet på mere end et kvarter.

Running With The Devil er i min optik – og endda så tidligt inde i året – muligvis den ringeste film, jeg kommer til at se i indeværende år. Jeg skyder blot en enkelt stjerne afsted til denne film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Running With The Devil
Original Titel: Running With The Devil
Premieredato: 30. januar 2020
Instruktør: Jason Cabell
Skuespillere: Nicolas Cage, Laurence Fishburne, Cole Hauser, Barry Pepper, Leslie Bibb, Adam Goldberg, Natalia Reyes, Christian Tappan, Peter Facinelli, Clifton Collins Jr.
Spilletid: 92 min.
Selskab: Patriot Pictures, Saturn Films, 2019
Genre: Action
banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...