Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Scary Movie 2

31. august 2001 af Mia Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar

Scary Movie 2 billede

Brødrene Wayans og deres hysteriske venner er tilbage, med flere billige grin, og flere sjove efterligninger fra diverse film klassikere. Også denne gang med en hel del sarkasme og satire.

Filmen indledes med en parodi på ”Eksorcisten” hvor den bizarre præst Fader McFeely skal befri den stakkes hovedsnurrende Megan fra den onde demon, som bor inde i hende. Da den unge Megan siger præstens velsignelse imod brækker Megan sig i overdrevet stor stil ud i hovedet på McFeely, dette ender ud med at alle brækker sig i hovedet på hinanden.

Herefter ser vi dem igen, heltinden Cindy, Urte-forandrede Shorty, Seksuelt forvirrede Ray, og den fysisk besatte Brenda, som de fantastiske fire. De er nu alle startet på college og inden længe beslutter deres lidt skøre college professor sig for det der skulle være en videnskabelig weekend tur til et sted uden for byen.

Denne weekend viser sig at blive den mest bizarre weekend de nogen sinde har haft. Efterhånden som weekenden skrider frem finder der nemlig de mest underlige ting sted. Da de unge kommer til ”House of Hountet Hill” bliver de vist rundt af butleren med den forkryplede hånd. Han er ekstremt ulækker, og har helst hånden i alle ting. De unge meget sultne mennesker, mister appetitten da han bruger ”hånden” til bla at røre rundt maden med.

De unge for prøvet lidt af hvert denne weekend og hvad der nærmere sker i denne All American film vil jeg ikke røbe her.

Wayans brødrene er tilbage i denne anden udgave af Scary Movie. De er denne gang mere skamløse end nogensinde. Marlon Wayans spiller den stadig høje Shorty der stadig lever i den konstante rus efter at have røget hash. Han ligner meget den Shorty vi så i etteren og jeg har svært ved at se at han er kommet meget videre i denne film. Shawn Wayans spiller den stadig sex fikserede Ray, der stadig ikke har fundet ud af om han er homoseksuel eller om han i virkeligheden er heteroseksuel. Der er ikke meget at komme efter hos de to hovedroller i denne film, de ligner alt for meget den tidligere film, og de har svært ved at imponere, og bidrage med noget nyt.

Anna Faris spiller endnu engang den populære Cindy. Hun er med i vennekredsen og ved hvad løjerne går ud på. Hun spiller stadig den nervøse pige, der er bange for sig egen skygge, men trods det vil hun efterforske alt hvad hun kan komme i nærheden af. Hun er blevet lidt ældre i denne film, og hun spiller rollen godt. Hun lever sig virkelig ind i rollen.

Regina Hall ser vi som Brenda, Cindys bedste veninde, og hun er jo god, hun spiller denne rolle så overbevisende, hun spiller den overrislede og møg irriterende tøs, der helst flygter fra det uhyggelige. Hun er dog ikke mere ven med nogen af dem end at de hellere må dø end hende. Hun er en god skuespiller, og hun skal nok blive stor.

Sidst vil jeg nævne Tori Spelling, som spiller den åndede pige, som er lidt nødret i denne film, hun bliver en nat voldtaget at et usynligt spøgelse. Det er dejligt at se hende i en anden rolle, end den forsagte Donna fra Beverly Hills 90210. Hun spiller rigtig godt, og det er dejligt at se at hun også har talent for andre roller.

Instruktøren Keenen Ivory Wayans er ikke en man kender ret meget til. Han har også lavet etteren, og det skulle han nok være blevet ved. Denne film er skuffende, og det var ikke det jeg ville forvente af en Scary Movie 2. Filmen er sjov og man for da også rørt lattermusklerne.

Scary Movie 2 er en sjov men ikke så god film, man kan godt tage ind og se i biffen, men hvis man allerede har set etteren så kan man godt vente til den kommer ud på video. Det er en meget overdrevet film som gør grin med flere stor film, dette er da også meget sjovt, men i længden bliver den for amerikansk og kedelig. Handlingen er tynd, så jeg mener ikke man går glip af noget ved ikke at se denne film. Men er du til plat komedie, er denne film måske noget for dig. Så er man i det platte humør, så er det måske en festlig film for dig.

Titel: Scary Movie 2
Original Titel: Scary Movie 2
Premieredato: 31. august 2001
Instruktør: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Anna Faris, Regina Hall, James Debello, Chris Elliot, Kathleen Robertson, Davis Cross, Tori Spelling, James Woods
Spilletid: 83 min.
Selskab: Brillstein –Gray Entertainment, Miramax Films
Genre: Humor
Link: http://
Præsten Mr. Farris prøver at få demonen ud af Megan
Præsten Mr. Farris prøver at få demonen ud af Megan
Middagsbordet
Middagsbordet
Ray løfter skallen på Shorty ligesom i Hannibal
Ray løfter skallen på Shorty ligesom i Hannibal


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...