Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Se den Tony Award®- og Pulitzer Prize-vindende musical Hamilton

28. august 2020 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Se den Tony Award®- og Pulitzer Prize-vindende musical Hamilton billede

Musicalsensationen bliver tilgængelig fra dag ét på Disney+, og alle kan glæde sig til en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer det bedste fra teater, film og streaming.Hamilton, filmversionen af den originale Broadway produktion, bliver nemlig tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag, når tjenesten bliver tilgængelig i Danmark den 15. september.

Filmversionen af den originale Broadway produktion af Hamilton er en uforglemmelig filmisk forestilling, som kombinerer det bedste fra teater, film og streaming for at bringe det kulturelle fænomen til hjem over hele verden til en spændende, enestående oplevelse. Hamilton er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med musik, der blander hiphop, jazz, R&B og Broadway. Hamilton har taget historien om én af USA’s grundlæggere, Alexander Hamilton, og skabt et revolutionært øjeblik i teatret – en musical som har haft en enorm gennemslagskraft; både kulturelt, politisk og uddannelsesmæssigt.

Optagelser fandt sted på The Richard Rodgers Theatre på Broadway i juni 2016, og filmen transporterer sit publikum ind i Broadway-forestillingens verden på en helt unik og intim måde. Lin-Manuel Miranda har skrevet manuskript, musik og sangtekster til Hamilton, mens Thomas Kail har instrueret forestillingen, som er inspireret af bogen Alexander Hamilton af Ron Chernow. Forestillingen er produceret af Thomas Kail, Lin-Manuel Miranda og Jeffrey Seller med Sander Jacobs og Jill Furman som executive producers. RadicalMedia har produceret filmen. Den 11-dobbelte Tony Award®-, Grammy Award®-, Olivier Award- og Pulitzer Prize-vindende musical har følgende skuespillere på rollelisten: Daveed Diggs som Marquis de Lafayette/Thomas Jefferson; Renée Elise Goldsberry som Angelica Schuyler; Jonathan Groff som King George; Christopher Jackson som George Washington; Jasmine Cephas Jones som Peggy Schuyler/Maria Reynolds; Lin-Manuel Miranda som Alexander Hamilton; Leslie Odom, Jr. som Aaron Burr; Okieriete Onaodowan som Hercules Mulligan/James Madison; Anthony Ramos som John Laurens/Philip Hamilton og Phillipa Soo som Eliza Hamilton.

Årsabonnement for 490 kroner

Allerede nu kan man abonnere på Disney+ i Danmark til en intropris på 490 kr. Dette prælanceringstilbud på et årsabonnement er kun tilgængeligt frem til den 14. september 2020 og svarer til 41 kr. pr. måned. Normalprisen ved lanceringen den 15. september bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Foruden Hamilton tilbyder Disney+ fans i alle aldre en ny måde at opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Yderligere information om, hvordan man abonnerer, kan findes på Disneyplus.com.

Om Disney+

Disney+ er streamingtjenesten, som for første gang samler film og tv-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic m.m. på den samme platform. The Walt Disney Company’s Direct-to-Consumer and International-afdeling tilbyder en streamingtjeneste, som er tilgængelig på de fleste enheder med internetforbindelse og tilbyder reklamefrit indhold med et udvalg af originale spillefilm, dokumentarfilm, live-action- og animerede serier og kortfilm. Foruden enestående adgang til Disneys imponerende bagkatalog af film og tv-underholdning er tjenesten den nye, eksklusive streamingplatform for film udgivet af The Walt Disney Studios fra 2020 og fremover. Besøg DisneyPlus.com for at abonnere og/eller lære mere om tjenesten.

Foto: Disney
Foto: Disney
Foto: Disney
Foto: Disney


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...