Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Shrek den Lykkelige

8. juli 2010 af Randi Bjerg

3 stjerner Skriv en kommentar

Shrek den Lykkelige billede

Fjerde og sidste kapitel i historien om den grønne trold.

Den fjerde Shrek-film følger op på treeren. Livet som familiefar er blevet hverdag og skræmte bønder med høtyve er blevet erstattet med bleskift, legetime og turistkareter som kommer forbi for at se en ægte trold.

Shrek har svært ved at accepterer at dette er alt hvad livet har at byde på, og da han løber ind i Rumleskaft underskriver han en aftale der giver ham en dag, som de var før Fiona og børnene kom ind i hans liv. Til gengæld skal Rumleskaft bare have en eneste dag i Shreks liv, en dag fra hans barndom som Shrek alligevel ikke kan huske. MEN den dag Rumleskaft vælger er dagen hvor Shrek blev født, for hvis Shrek aldrig blev født, reddede han aldrig Fiona, og Rumleskaft kunne være blevet konge af landet Langt Langt Borte.

Aftalen viser sig at være rigtig dårlig for Shrek. Æsel kender ham ikke, Fiona kender ham ikke, og fordi hun aldrig blev reddet af en prins brød hun selv ud af slottet og har startet en hemmelig troldehær som forsøger at bekæmpe Rumleskaft.

Som i et hvert godt eventyr kan en væmmelig fortryllelse ophæves af et ægte kærlighedskys, men det kan være svært at få når ens store kærlighed ikke genkender en og slet ikke ved at hun elsker en, erfarer Shrek.

Filmen bliver vist i 3D i udvalgte biografer og effekten bruges fornuftigt. Der skabes fin dybde i billedet, men den udnyttes ikke til at ”kaste” ting ud i hovedet på publikum, som ellers ville passe ind i universet i Shrek-filmene.

Shrek den Lykkelige er en okay underholdende film, men bliver ikke sådan rigtig god. Den har nogle gode passager, som da man møder den Bestøvlede Kat, som er blevet en tyk kælekat efter at have lagt sværdet på hylden, men øjeblikkene bliver aldrig super gode og der er lidt langt imellem dem.

Personligt savner jeg referencerne til eventyr, film og vores verden som er kendetegnende for de første 2 film. Og så skal det selvfølgelig siges at den ikke kan ses uafhængigt af de første 3. Har man aldrig set en Shrek-film vil denne ikke give særlig meget mening, men det er selvfølgelig heller ikke meningen.

Skal man have en regnvejrseftermiddag til at gå med ungerne kan man godt tage i biografen og se den, men jeg synes sagtens den kan vente til den kommer på DVD, 3D effekterne er ikke så vigtige at man er nød til at betale biografbilletten for dem.

Titel: Shrek den Lykkelige
Original Titel: Shrek 4ever After
Premieredato: 8. juli 2010
Instruktør: Mike Mitchell
Skuespillere: danske stemmer, Amin Jensen, Jan Gintberg, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Kristian Boland, Thure Lindhardt, Den skaldede kok
Spilletid: 94 min.
Selskab: Dreamworks, United Internattional Pictures, 2010
Genre: Familie
Link: http://www.shrek.dk
Shrek og Rumleskaft.
Rumleskaft overtaler Shrek til at skrive under på kontrakten.
Shrek og Rumleskaft. Rumleskaft overtaler Shrek til at skrive under på kontrakten.
Lad være med at forsøge at kysse op kvinder som ikke kender dig. (også selvom hunfaktisk er din kone).
Lad være med at forsøge at kysse op kvinder som ikke kender dig. (også selvom hunfaktisk er din kone).
Den pensionerede Bestøvlede Kat.
Den pensionerede Bestøvlede Kat.


banner
Overskrift Højre Block
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...