Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Shrek Den Tredje

16. januar 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Shrek Den Tredje billede

Shrek er tilbage i den grønne førertrøje, og skal finde en ny tronarving, i kulissen står Prins Charming og en masse eventyrfigurer med dårligt ry,på spring til at overtage hele lykken/kongeriget.

Den gamle frøkonge dør, og indser ved hans afslutningsscene at Shrek ikke vil indtræde som ny regent, og beder ham indtrængende om at finde den kejtede teenager Prins Artie/Arthur til at føre kongehuset videre.
Shrek indvilliger.
Han tager med sin trofaste medhjælper det storskrydende Æsel, og Den Bestøvlede Kat, men for lige inden afrejsen nyheden at Fiona er gravid!
I mellemtiden har Prins Charming ikke glemt sit nederlag til Shrek (fra forrige film), og pønser på en passende hævn. Han får overtalt alle skurkende i diverse eventyr, Kaptajn Klo, Snehvides onde stedmoder, Mabel (askepots grimme halvsøster), Rumleskaft, kyklopen m.fl., til at gå efter hele kongeriget og at leve lykkeligt til deres dages ende, som jo tilfaldt alle ”heltene”.
Trioen gennemfører missionen og finder Prins Artie på Worcestershire akademi/universitet, og som viser sig at være genstand for populær mobbeobjekt.
Tanken om en kongekrone tiltaler ham, og så går turen tilbage til kongeriget Langt-Langt-Borte. Desværre er Prins Charming og tropper lokaliseret i bedste stil, og han har egenhændigt indtaget tronen. Nu venter han bare på Shreks hjemkomst..

Succesen er hjemme, og er nu blevet til en trilogi. Det har også været et storstilet projekt, med særdeles prominente navn både i hjemlandet USA men også i den danske version, som stemmelægger til diverse figurer.
Humoren er også godt repræsenteret, og historien er helstøbt, og holder de små 90 minutter som filmen varer. Den har ikke det samme genialitet som etteren, der var et mesterværk, men mere snert end toeren.
Shreks filmenes faste husmandsorkester Eels, er et perfekt match, på et godt og ambitiøst soundtrack.

Ekstra materiale er bl.a. en sjov årbog for Worcestershire Akademi. Kasserede scener; ”Den uægte Gral”, ”Hed frokost” og ”Cyrano De Artie”, ganske sjovt og nørdet hvor tre af tegnerne præsenterer hver deres bud.
I ”mød skuespillerne” er interessant, morsom og er med til tegne hele historien ekstra op.
Desuden ”teknikken bag Shrek”, og ”Shreks vejledning til forældreskab m.m.
Dejligt at se et entusiastisk hold af animatorer, der ikke løb kold under hele projektet. Måske en shrek 4 på vej. Men Shrek Den Tredje vil være et godt sted at slutte. Morsom underholdning til hele familien.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Shrek Den Tredje
Original Titel: Shrek The Third
Premieredato: 18. december 2007
Instruktør: Chris Miller, Raman Hui
Skuespillere: voices; Mike Meyers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews, Antonia Banderas, Rupert Everett, John Cleese, Eric Idle
Spilletid: 89 min.
Selskab: DreamWorks/2007
Genre: Familie
Link: http://www.shrekthethird.com/


banner
Overskrift Højre Block
Munch
Jomfruer fra rummet
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...