Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spioner På Missi...
Spioner På Missioner billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Undtagelsen
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sk8er Boyz (DVD)

15. marts 2004 af Michael Jørgensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Sk8er Boyz (DVD) billede

Den ultimative, extreme oplevelse, det vi alle drømmer om...

Sk8er Boyz er historien om de fire venner Corey, Bryan, Will og Matt, der efter at have afsluttet skolen, beslutter at bruge deres sidste sommer, før voksenlivet, på at udøve deres fælles interesse ekstrem sport. Midt under turen dør Corey’s stenrige og halvskøre bedstefar, og derfor beslutter de at tage til Washington for at hente arven. I selskab med Matt’s kusine Jessie kaster gruppen sig ud i ekstrem sportens fagre verden, nemlig surfing, snowboarding, cliff-jumps, skateboarding og paintball.

Ved filmens start får man associationer til Jack-ass the movie. Man følger vore helte, fra de møder hinanden som børn, og videre i deres mere eller mindre sindssyge stunts. Meget underholdende, faktisk ret skægt og man glæder sig til at blive underholdt, som i stil med filmene ”Dude, where is my car” eller ”Road Trip”. Men… det sker bare ikke. For gassen går af ballonen, og der går efterhånden langt mellem de sjove og vanvittige bemærkninger.

Filmens styrke og svaghed ligger i, at der springes meget rundt mellem de forskellige sportsgrene, som hovedpersonerne hele tiden deltager i på deres tur til bedstefaderens begravelse. Det minder mest af alt om at sidde og zappe mellem en række sportskanaler. Hertil kommer, at det næsten er for tydeligt, at det ikke er skuespillerne, der udfører de halsbrækkende stunts. Det skal dog siges, at filmen er fed, når man bare ser på de enkelte sportsgrene, men er det disse, man interesserer sig for, ville det nok være bedre at købe de forskellige undergrunds optagelser med eks. Skisport, motocross, mountainbiking osv. der ligeledes findes i handlen, her får man trods alt ikke en tynd historie med.

Forældre der nægter deres børn at se film om vold, sex og Rock and Roll kan med ro i sinde læne sig tilbage i stolen igen, dette er der intet af, hvilket i dagens Danmark er noget af en bedrift, og det er på sin vis ret forfriskende.

Jeg er sikker på, at filmen kan være meget underholdende for et yngre publikum, der har en lille smule interesse for ekstrem sport. Men hvis man selv dyrker disse, vil man få mere ud af selv at finde sit skateboard frem og gå ud og gi’ den gas.

Er du over 20 år… Find hellere en anden film, denne vil ikke være noget for dig!

Soundtracket er fint til denne genre og leveres af de kristne bands P.O.D., TobyMac, Tait, Audio Adrenaline, NewsBoys, Sonic Flood, Bleach, og flere.

På DVD’en findes ydermere forskellige soundtracks og interviews med filmens skuespillere og forskellige ekstremsportsudøvere.

Titel: Sk8er Boyz
Original Titel: Extreme Days
Premieredato: 15. marts 2004
Instruktør: Eric Hannah
Skuespillere: Dante Basco, Ryan Browning, A.J, Buckley, Derek Hamilton, Cassidy Rae, Chao Li Chi, Virginia Montero, Dylan Bond
Spilletid: 90 min.
Selskab: Champs, Impact Entertainment, Norann Entertainment, Tricor Entertainment, Truth Soul Armor, 2001
Genre: Action
Link: http://www.extremedays.com/

banner
Overskrift Højre Block
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...