Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Løvernes Konge
Løvernes Konge billede

Dumbo
Mellem Linjerne
Angel Has Fallen
Crawl
Escape Plan: The...
Kapernaum
Captain Marvel


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Slash

22. september 2002 af Gert Sørensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Slash billede

Typisk massemorder film, af den bedre skuffe, hvis du er til øksemordere og unge mennesker der ikke lader sig gå på at deres kæreste lige er blevet fundet hakket til tun salat!

Bandet Slash ledes af forsangeren Joseph “Mac” Macdonald, spillet af James O'Shea. Bandet bliver opsøgt af en person der fortæller dem at Mac’s moster lige er død, og Mac skal komme til begravelse, der skal foregå på hans fødegård. Gården drives af Mac’s far, spillet af Steve Railsback, som Mac ikke vil kendes til, P.g.a. en episode i hans barndom hvor Mac opdagede at hans bedstefar var massemorder, og brænde ham ihjel og stak af med moderen. Under begravelsen dukker nabo konen op og begynder at advarer bandet mod blod høsten, der er begyndt igen. Bandet lader sig ikke gå på af dette, men da deres bus bryder ned på vej væk fra gården og bandets medlemmer begynder at forsvinde en efter en, begynder de at blive nervøse. Alt tyder på at det er en fra Mac’s famillie der står bag drabene. Så spørgsmålet er om Mac vælge side med sine venner eller sin familie.

Slash er en massemorder film i stil med Scream, Halloween og Fredag den 13. Det er den første store produktion fra the New Africa Media (NAM), fra syd afrika, og man må sige at de er sluppet godt fra det. Ikke at denne film på nogen måde er en klassiker, den er forudsigelig og præget af den samme lamme klichere som så mange andre slasher film. Men produktionen er i helhed flot. Den er filmet i Syd Afrika, og omgivelserne er rigtigt flotte og de kæmpe kornmarker skaber den helt rigtige ramme om den gamle gård. Skuespillerne er også alle sydafrikanere med små dårlige amerikanske accenter for ikke at tale om de forfærdelig dårlige syd amerikanske accenter. Man sidder hele vejen igennem filmen og spørger sig selv om hvorfor man prøver at lave en amerikansk film og ikke en afrikansk film. Det ville give filmen en lidt anden indgangs vinkel til et overfyldt massemorder film markede.

Det grundlæggende problem med denne film, og for den sags skyld 99 % af alle andre slasher film, er at den ikke tør tage nogle chancer. Den bruger den gennemtestede formel hvor man får lov til at sidde og gætte på hvem morderen er, før man til sidst finder ud af man har ret. Der var kun to personer på gården til at starte med så man har en 50/50 chance for at gætte rigtigt, dette gør den lidt svær at tage seriøst. Man har også støvsuget den for næsten alt blod, for at undgå den amerikanske censur. Jeg ville nu gerne se noget blod hver gang en teenagepige bliver slagtet, det hører jo et eller andet sted med til genren. Skuespillerne er heller ikke noget at råbe hurra for, de er intet sigende og dumme at høre på. Intet kan skræmme dem, og deres præsentationer trækker filmen meget ned, hvilket er lidt synd for denne film kunne sagtens have overgået mange af dens amerikanske konkurrenter.

Slash er en film der ikke tager skade af at blive set på video, for selv om den er i den bedre ende af gengren, er den ikke et biograf besøg værd.

Slash får 2 stjerner ud af 6. Filmen i sig selv er 3 stjerner værd, men manglen på nyskabelse og blod trækker ned.

Titel: Slash
Original Titel: Slash
Premieredato: 20. september 2002
Instruktør: Neal Sundstrom
Skuespillere: James O'Shea (II), Zuleikha Robinson, Craig Kirkwood, Nick Boraine, Neels Clasen, David Dukas, Brett Goldin, Danny Keogh, Milan Murray, Steve Railsback, Michael Richard
Spilletid: 84 min.
Selskab: New Africa Media
Genre: Gyser
Tag den!
Tag den!banner
Overskrift Højre Block
Escape Plan - Th...
Fisherman's Frie...
Once Upon A Time...
Petra
Danmarks Sønner
Vilde Rolf Smadr...
Nancy Drew and t...
Skammerens Datte...
Alita: Battle An...
StilhedenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...