Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Snatchers

3. maj 2020 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Snatchers billede

Rumvæsen-smoothie, strømførende stiv pik og teenage-graviditet.

Da min hustru så på coveret af Snatchers var hendes første reaktion, at den lignede en ”sjov omgang hjernedød underholdning”. da hun dernæst læste handlingsbeskrivelsen bagpå undrede hun sig over, ”hvorfor der ikke stod, hvad filmen handler om?”. Set i bakspejlet burde alarmklokken allerede have været lydt der, for som regel når man ikke kan beskrive en films handling, er det fordi dens præmis er særdeles tynd!

Min hustru indvilligede i at se Snatchers og efter 10 minutter vendte hun ryggen til tv’et og lukkede øjnene. Nu sad jeg alene tilbage med et påtvunget ansvar om, at skulle se filmen til ende. Men okay: teenage/crazy-comedy/splatterfilm er måske heller ikke hendes foretrækkende genre!

Sara forsøger at hænge på hos de seje piger i high school-klassen for dermed fuldstændigt at ignorere sin bedste barndomsveninde, den nørdede Gabrielle. Sara får kæmpe respekt blandt de populære piger på skolen, fordi hun dater den flotte sportsidiot Skyler. For at beholde sin høje status indvilliger hun i at have sex for første gang, men det er et eller andet anderledes med Skyler, som lige er kommet hjem fra en tur i Mexico. Dagen efter er Sara gravid i niende måned med et rumvæsen.

Snatchers instrueret af instruktørerne Stephen Cedars og Benji Kleiman og de to venner har før lavet kortfilmen Snatchers (2015) og tv-serien Snatchers (2017-2018) med samme ’handling’, så det er tydeligt at idéen til filmen har ligget længe hos makkerparret. Altså idéen om, at en teenager skulle blive gravid med et rumvæsen.

Om den så er vellykket? Tja... Ens momentvise løftede øjenbryn og ens let-hævede smilehuller fortæller, at filmen kan udgyde reaktioner hos publikum. En utrolig fjollet scene på politistationen, hvor samtlige betjente bliver offer for den hæmningsløse alien, kan sagtens vække lidt humor frem. Men at smittekilden kommer af alien-støv fra en ældgammel Mayansk penis-figur eller når to rumvæsner kopulerer, tager man sig til hovedet og ryster det i frustration. Det er disse tidspunkter, hvor det virker som om, at filmen giver fortabt og ikke længere taget sig selv seriøst.

De to hovedroller Sara og Gabrielle er ligeledes alt for uanfægtede omkring de gruesomme begivenheder omkring dem, og ja, inden i dem. Udover at være de klassiske irriterende amerikanske teenagebørn, så rør det dem ikke, at Sara er har et rumvæsen i maven eller at hele byens politikorps ligger parteret til plukfisk. Det bliver faktisk ret irriterende at se på i længden.
Man kan måske godt beskylde Snatchers
for at tematisere problematikker om graviditet blandt unge prævention, men det er nok at gå en smule for langt. Til det er filmen alt for skør og den tøver ikke med at kaste spandevis af blod og dårlige vittigheder i hovedet på publikum.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Snatchers
Original Titel: Snatchers
Premieredato: 7. april 2020
Instruktør: Stephen Cedars, Benji Kleiman
Skuespillere: Mary Nepi, Gabrielle Elyse, Austin Fryberger, JJ Nolan, Nick Gomez, Ashley Argota, Amy Arburn, Amy Landecker, Rich Fulcher
Spilletid: 93 min.
Selskab: MAKE GOOD Content, Warner Bros. Home Entertainment, 2019
Genre: Humor , Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...