Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022
Bodilprisen 2022...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

A Hero
A Hero billede

Men
Esthers Orkester
Rød


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Søs & Kirsten: Med På En Kigger (DVD)

29. november 2003 af Morten Kristensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Søs & Kirsten: Med På En Kigger (DVD) billede

Søs & Kirsten er på banen med et nyt show, som desværre ikke når samme højde som deres tidligere komik.

Lige siden jeg så Søs & Kirstens’ kult-serie Kongeriget første gang, har jeg været vild med den måde de lavede deres comedy på. Det var derfor med store forventninger jeg satte deres seneste show ”Med På En Kigger” i afspilleren. Showet har desuden vundet en Reumert Pris for Årets show 2003.

Showet indledes med sangen ”Med På En Kigger”, hvorefter der kommer et lille film klip med Claus og Lone som vi kender fra ”Kongeriget holder jul”. Men det er ikke sjovt, de formår ikke at holde den høje standart som de plejer at ha’.

Vi skal næsten 30 min. hen i showet før det bliver rigtigt sjovt, det er det kapitel der hedder ”Arne & Naomi”, denne del er klart den bedste i hele showet, den indledes ligeså rigtigt godt, men en slags net chat, hvor Arne Agerknep og Naomi Nielsen, aftaler en date i en restaurant. Det varer cirka 20 min. hvor Søs & Kirsten virkelig giver den gas.

Desværre falder underholdningsværdien betydeligt igen, der er dog lige en undtagelse med ”PuVita”, hvor Søs & Kirsten skal øge salget af et maveregulerings produkt vi TV reklamer. Uden at røbe for meget kan jeg vist godt sige at de vælger at gøre det ved hjælp af forskellige afførings typer.

Deres nye karakterer er ikke nær så sjove som dem vi kender så godt. Hvem kender ikke Dikael og Moster Elly, som er de karakterer der har ramt alder bedst af alle, der er dog lige Arne Agerknep der er oppe på samme højde med Dikael og Moster Elly.

Det er et middel show vi har med at gøre, der har få højde punkter. Men Søs & Kirsten formår stadig at gå derud hvor andre ikke tør være, det er nu engang deres kendetegn. Man skal ikke købe DVDen hvis man forventer latterkramper, men hvis man er til et frækt og hyggeligt show, der skal underholde uden det bliver alt for sjovt, så er ”Med På En Kigger” lige sagen. ”Kongeriget” er nu stadig det bedste fra Søs & Kirsten”.

Ekstramateriale:

Kommentarspor: Det er sjældent der er kommentarspor på DVDer af denne slags, men her et godt et af slagsen. Det fortæller ikke om opbygningen af showet, som man jo er vandt til fra andre DVDer, men her er det nogle af Søs & Kirstens karakterer der kommenterer showet.

Kongeriget holder jul: Kongeriget holder jul, og det gør de med manér, et af de bedste afsnit fra hele serien. Søs & Kirstens mange forklædninger er jo helt fantastiske. Denne feature er faktisk bedre en selve showet!

Publikum: Søs & Kirsten har lagt stemmer til de forventningsfulde publikummer inden showet. Den ene skøre replik afløser den anden. En fin lille feature på 4min.

Trailer: En 5 minutters trailer for den komplette samling af kongeriget på DVD/VHS, som udkommer på DVD og VHS den 29 marts næste år.

Karakter: 3/6 - Holdbart ekstramateriale, der kun er ude på at underholde, men jeg synes nu alligevel der mangler nogle interviews og noget fra produktionen af showet.

DVDen er venligst stillet til rådighed af CMC.

Titel: Søs & Kirsten: Med På En Kigger
Original Titel: Søs & Kirsten: Med På En Kigger
Premieredato: 11. november 2003
Instruktør: Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt, Britt Bendixen
Skuespillere: Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt
Spilletid: 155 min.
Selskab: CMC, 2003
Genre: Humor
Link: http://www.soesogkirsten.dk
Bollywood dans
Bollywood dans
John & Libber på camping
John & Libber på camping
Arne Agerknep & Naomi Nielsens discodans
Arne Agerknep & Naomi Nielsens discodans


banner
Overskrift Højre Block
Top Gun: Maverick
A Hero
Grosse Freiheit
Toscana (Netflix)
Mr. Graversen
Chip 'n Dale: Re...
Everything Every...
Lev, Elsk, Paris
Operation Mincemeat
På Nært HoldKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...