Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

South Park erklærer krig mod Scientology

5. april 2006 af Henrik Bergqvist Skriv en kommentar

South Park erklærer krig mod Scientology billede

Efter at have lavet sjov med Muhammed, Moses og Jesus er det nu blevet Scientologys tur.

Den populære serie South Park har tidligere portrætteret religiøse og historiske personer som Moses, Jesus og Muhammed uden at dette har vagt furore blandt den trofaste seerskare.
Hovedet på sømmet var dog, da South Park skaberne Matt Stone og Trey Parker i afsnittet "Trapped in the Closet" viser scientologer, der tilbeder seriekarakteren Stan.

Envidere er den erklærede scientolog Tom Cruise placeret i et skab, medens en anden erklæret scientolog, John Travolta, forsøger at lokke ham ud af skabet. De homoseksuelle undertoner med "at komme ud af skabet" var ikke til at misforstå, og afsnittet blev taget af programplanen.

Rygter på internettet vil vide, at der er en nær forbindelse mellem censureringen af afsnittet og det faktum, at Tom Cruise står foran snarlig medvirken i "Mission Impossible 3" via et Paramount-ejet selskab, der også står bag South Park. Rygterne afvises dog af såvel Paramount som Tom Cruise selv.

Selv meddeler folkene bag South Park, at dette kun er begyndelsen af en nu åbenlyst erklæret kamp mod Scientology og med ordene "So, Scientology, you may have won THIS battle, but the million-year war for earth has just begun" kan amerikanske som danske seere og fans af serien have en hel del i vente endnu.

Folkene bag serien synes dog at dele sol og vind lige i deres ihærdige forsøg på at fornærme store og små religiøse konfessioner. Således gik det i går løs på Canal+ med det omstridte Tom Cruise-afsnit for at fortsætte den 06. juni 2006 med afsnittet "Bloody Mary", hvor en statue af Jomfru Maria begynder at bløde.banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...