Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Stadium Rock - The Ultimate Anthology

6. juni 2004 af Per C. Halling

1 stjerner Skriv en kommentar

Stadium Rock - The Ultimate Anthology billede

På tros af flere kendte navne på tracklisten og mulighed for DTS-lyd skuffer optagelserne på Stadium Rock: The Ultimate Anthology fælt.

Ragnarock Ltd. er endnu et nyt selskab, som har specialiseret sig i at udsende gamle live optagelser med diverse kendte bands i stil med serien At Rockpalast som vi tidligere har skrevet om her på ON-Z. De har gjort meget ud af indpakningerne og har også I deres katalog gjort meget af at skrive, at dette er en serie virkelig for samlere og rockelskere. Så med de gode erfaringer fra At Rockpalast gik jeg i gang med at se Barclay James Harvest: The Ultimate Anthology, Psychedelia: The Ultimate Collection og Stadium Rock: The Ultimate Anthology som vi her skal kigge nærmere på.

Det første man tænker på når man tager denne dvd i hånden og ser titlen er navne som U2, Bruce Springsteen, Genesis, Peter Gabriel, U2, Genesis, Dire Straits, INXS, Oasis, Queen, Bryan Adams, Bon Jovi, Aerosmith, Thin Lizzy, som de sidste par årtier og stadig får diverse stadioner og festivaler til rocke rundt om i verden, med deres fede rockmusik, men når man vender coveret, er der desværre kun ganske få af disse navne at finde på denne dvd. Trist er det også at se at den samlede spilletid er kun på lidt over 1 time, hvilket er meget skuffende når man på fx At Rockpalast dvd’erne fik næsten 4 timers koncert på næsten alle dvd’erne i den serie og så er det, man tænker på, hvordan et selskab kan få sig selv til at kalde en udgivelse som denne for The Ultimate Anthology. Jeg besluttede mig dog for alligevel at give den en chance.

Lad os starte med at kigge lidt på, hvem du kan møde og hvilke sange du kan høre på denne dvd.

Easy Livin' - Uriah Heep
Wild One - Thin Lizzy,
Child in Time - Deep Purple
Paranoid - Black Sabbath
Boogie - UFO
Heat of the Moment - Asia
Vigilante - Magnum
Ride Like the Wind - Saxon
Modern Girl - Meatloaf
Nights in White Satin - The Moody Blues
Blowin’ Free - Wishbone Ash.
Down the Dust Pipe – Status Quo

Alle de forskellige sange er fra alle mulige koncerter, men du får ikke at vide hvor og hvornår de er optaget, hverken på disken på coveret eller i valgmenuen. Dog kan man udfra den tekniske kvalitet konkludere at
optagelserne må stamme fra 80’erne og 90’erne. Billederne er kedelige og da man hurtigt går videre til næste klip/sang, uden nogen særlig spændende overgang, når man ikke rigtig at blive fanget på noget tidspunkt. Optagelserne virker desuden som om, de kunne have været optaget og mixet sammen af en videoamatør på sin hjemmecomputer.

Det er imponerende, at du kan vælge mellem hele 3 forskellige lydformater. Dolby 2.0 og 5.1, samt DTS. Der er klar forskel mellem de 2 Dolby spor, men springet til DTS er ikke værd at skrive om da lyden ej heller er mixet særlig spændende. Også her kunne man godt have brugt lidt ekstra tid, når der nu ikke er så mange sange. Et godt lydmix, uanset om det er DTS eller Dolby, ville nok have gjort, at man have lyttet lidt mere interesseret, nu hvor billedsiden var så kedelig.

Denne dvd indeholder intet ekstra materiale, hverken i form af en lille booklet, credits før og efter program start og ej heller på disken i form af fx interviews, tekst eller billeder med eller om de forskellige kunstnere, som man ellers er blevet vant til.

Dette er en meget rodet og dårlig udgivelse, som jeg ikke kan anbefale til nogen som helst målgruppe, hverken fans af de forskellige grupper, rockentusiaster eller førstegangskøbere og er desværre et eksempel på, hvordan selskaberne gør alt for at fange købernes interesse og tømme deres pengepung, og ukritisk smider alskens optagelser ud på markedet, som måske ender med at ødelægge det for de gode udgivelser af gammelt arkivstof, fordi folk hen af vejen mister tilliden til selskaberne.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark

Titel: Stadium Rock: The Ultimate Anthology
Original Titel: Stadium Rock: The Ultimate Anthology
Premieredato: 10. maj 2004
Genre: Andet
Link: http://www.classicrockproductions.com
Selvom der står at det er stadion optagelser, så kan man se at denne optagelse med Deep Purple optaget i et studie ?
Selvom der står at det er stadion optagelser, så kan man se at denne optagelse med Deep Purple optaget i et studie ?
Moody Blues er også at finde i denne samlig, men selvom de synger et af deres aller bedste numre er det ikke nok til at redde hele dvd'en.
Moody Blues er også at finde i denne samlig, men selvom de synger et af deres aller bedste numre er det ikke nok til at redde hele dvd'en.
Her er gruppen UFO i en okay mixet video både hvad angår lyd og billede. Der er også lidt opfindsomhed i billedet som du kan se, som der ellers ikke var så meget af dengang.
Her er gruppen UFO i en okay mixet video både hvad angår lyd og billede. Der er også lidt opfindsomhed i billedet som du kan se, som der ellers ikke var så meget af dengang.


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...