Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Store Planer

20. august 2005 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Store Planer billede

Bandet hedder Winstons, willy er af spjældet og ska samle gutterne, da han har guld I lasten, en poplade af numre der skal gøre dem kendte, men bandet er skeptiske og gejsten mindre..

En ny opturs komedie, om et bands rehabiliterings vanskeligheder. Willy (Thomas Bo Larsen) er blevet løsladt fra fængslet, og da han opsøger sin kæreste og sønnen, ma han konstatere at han er blevet erstattet af en stabil stedfar til sin søn, og slukøret søger han de gamle græsgange, Svend (Henrik Noel Olesen) fra bandet The Winstons, og flytter ind. Men Willy har de store drømme, nu skal det være, nu skal bandet for alvor rykke ud af gymnasierne og ind i pladestudierne, og ud på de store scener! Han får gejlet Svend op, så går turen til bandets guitarist og svampekoger Flemming (Jimmy Jørgensen) og kebabkongens søn Jo-Jo (Al Agami) på trommer, som alle er med på at puste støvet væk. Willy for banker drømmen om at blive et værdigt forbillede til sin 8-årig søn Mikkel (Mikkel Konyher), han har virkelig fået nye kræfter, alt synes at flaske sig.
Men det er svære tider, pladeproducerne bryder sig ikke om navnet og forsangeren stemme, musikken rykker ikke rigtig mere, det er nye tider, og bandet må gå den møjsomme tunge vej og ende tilbage I øvelokalet, Svends lejlighed! Der sker først noget da naboen, en massagepige Bettina (Lene Maria Christensen) en dag kommer ind for at advare om eventuelt underlige lyde. En dag hører Willy hende synge ved siden af under et af hendes frikvarterer, og lyset kommer frem i øjnene på ham, hun kan jo synge, der ligger svaret og succesen. Modvilligt kommer Bettina ind i bandet, og bliver lynhurtigt accepteret af resten af bandet. Alt klapper nu, numrene er blevet mere hitorienteret, berømtheden lurer ude i horisonten, Flemming skal på afvænning, da bandet ikke kan klare hans udskejelser. Men som det oftest er med store tider, glemmer man de mange små og vigtige hensyn!

Dennegang er Jesper W tilbage, nu uden efternavn, men står bag film som “Okay” og “Manden Bag Døren”, og er tilbage i komediegenren, en rigtig feel good film, der er skruet ganske let sammen, og holder hele vejen, uden at gøre det sværere. Den lidt stereotype Thomas Bo Larsen spiller den rolle han mestrer bedst, og følges godt op af Jimmy Jørgensen og resten af holdet, i denne banale men dejlig charmerende komedie. Musikken er virkelig godt drejet af Nikolaj Steen og Jacob Binzer (DAD), med titelmelodien udførligt mesterligt af Claus Hemplers kronede vokal. Manuskriptet leveres af skrivekuglen Kim Fupz Aakeson. Store Planer føjer sig til listen over endnu en seværdig dansk film, hvor man kommer glad ud af biografmørket. Kan kun varmt anbefales!
Ekstra materiale er en tv-spot på filmen, en musikvideo “Blood In My Veins”, trailers + diverse, ingen instruktør kmmentar eller baggrund for filmen, kunne man godt have forventet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Scanbox.

Titel: Store Planer
Original Titel: Store Planer
Premieredato: 22. august 2005
Instruktør: Jesper W
Skuespillere: Thomas Bo Larsen, Lene Maria Christensen, Jimmy Jørgensen, Al Agami, Mikkel Konyher, Henrik Noel Olesen
Spilletid: 94 min.
Selskab: Scanbox/2004
Genre: Andet
Link: http://storeplaner.play.dk/


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...