Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Talegaver Til Børn - 15 års jubilæum

27. marts 2008 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Talegaver Til Børn - 15 års jubilæum billede

Tobias Dybvad, Povl Carstensen, Christian Fuhlendorff, Sebastian Dorset, Anders Fjelsted, Elias Ehlers, Thomas Hartmann, Frank Hvam, Michael Schøt, Thomas Wivel, Jacob Tingleff og mange flere...

For 15 år siden var året 1993 og stedet var Comedy Zoo i Boltens Gaard i København. Dengang stod Casper Christensen, Lars Hjortshøj og ni andre af datidens fremadstormende komikere klar til at optræde med et anderledes show. Ideen var at bruge det gode grin til at samle ind til UNICEF og børn i den tredje verden. Og dermed var startskuddet givet til det, der siden skulle gå hen og blive en årligt tilbagevendende begivenhed og udvikle sig fra undergrund til kæmpehit.

Talegaver til børn er et årligt stort anlagt stand-up comedy show med en perlerække af landets største komikere. Denne dvd indeholder 15-års jubilæet, der løb af stablen i december måned med optrædener af blandt andre Frank Hvam, Carsten Bang, Lasse Rimmer, Jacob Tingleff og Thomas Hartmann. Overskuddet fra showet såvel som fra salget af dvd’en går ubeskåret til UNICEF og dets arbejde med børn i den tredje verden.

I dag er talegaver til børn landets største og mest kendte stand-up-event og har i årenes løb samlet mere end 7 mio. kr. ind til UNICEF. 15-års-jubilæet slog alle rekorder – både i antal af publikum og indsamlingsbeløb. I december blev de tre shows i forum i København set af flere end 15.000 mennesker og projektet skænkede over 3 mio. kroner til UNICEFs arbejde.

Talegaver til Børn 15 års jubilæum fremstilles kun i et begrænset oplag på 15.000 nummererede eksemplarer og vil ikke blive genoptrykt.

Talegaver til Børn 15 års jubilæum er kun udkommet en gang før på dvd. Det skete i forbindelse med 10-års-jubilæet i 2002.

Udkommer den 31. Marts 2008.banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...