Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Ternet Ninja

25. december 2018 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

Ternet Ninja billede

Anders Matthesen står bag en af årets sjoveste film. Hvis du elskede ”Terkel i Knibe”, så kommer du også til at elske ”Ternet Ninja”.

Køb filmen her:
https://www.gucca.dk/ternet-ninja-dvd-p435477?utm_source=cinemaonline

Kongen af stand-up comedy, Anders Matthesen, havde stor succes med ”Terkel i Knibe” fra 2004. Siden da er det blevet til musik, udsolgte stand-up shows og børnebogen ”Ternet Ninja”, der udkom tilbage i 2016. Nu har Matthesen samlet holdet bag ”Terkel i Knibe”, og byder nu på en animeret filmatisering af hans succesfulde børnebog. Og det er blevet rigtig sjovt!

Hævnen er sød
Aske går i 7.klasse, men er naturligvis forelsket i den populære Jessica fra 8.klasse. Aske har det generelt svært på hjemmefronten, da hans mor er blevet gift en den ubrugelige, Jørn og med sig er fulgt stedbroren, Sune. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en fødselsdagsgave til Aske. Nemlig en ternet ninjadukke. Men dukken er dog ikke helt almindelig, og blev ved en fejl lavet på en børnefabrik i Thailand, ledet af den griske danske direktør, Phillip Eberfrø. Ninjaen ønsker hævn, imens Aske blot vil passe ind. Dette bliver til deres livs store eventyr.

Hylende morsom
Ligesom Matthesens sidste animationsfilm ”Terkel i Knibe” er ”Ternet Ninja” hyldende morsom. Der er rap i replikkerne, men børn får også lov til at være nutidens børn. Vi hører børn bande på en realistisk og ungdommelig måde, og man hører sågar også lærerne, som decideret hader uopdragne unger. Ligesom Terkel byder denne film også på stikpiller til vores samfund. Der skal både stikkes lidt til den overdådige og helse-syge mor samt stedfaren, der ikke rigtig kan tage noget initiativ selv. Og så formår Matthesen at få ordet fest til at rime på ordet pesto i sang – hvilket er yderst underholdende!

Eminente Matthesen
Matthesen har været på toppen af sit game i snart flere år. Og det fortjener han skam også. Hvad enten det er med film eller stand-up, så formår han at blande humor med morale på fineste måde. Dette sker også i denne film, hvor man heller ikke skal brokke sig alt for meget over sit "elendige" liv. Det er også blevet til nogle herlige gensyn med gamle karakterer fra Terkel universet. Og Matthesen lægger naturligvis stemme til de fleste af dem. Visuelt er filmen også rigtig flot og godt animeret, hvilket er positivt for dansk film, at alt animation ikke nødvendigvis skal komme fra USA.

”Ternet Ninja” er en af årets sjoveste film. Anders Matthesen har skabt en hyldende sjov historie med en god morale, som både kan nydes af børn og voksne. Det er også dejligt at se dansk animation på et højt niveau.

Titel: Ternet Ninja
Original Titel: Ternet Ninja
Premieredato: 25. december 2018
Instruktør: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen
Skuespillere: Anders Matthesen, Alfred Bjerre Larsen, Emma Sehested Høegh
Spilletid: 82 min.
Selskab: A.Film Production A/S, Nordisk Film, 2018
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: https://www.gucca.dk/ternet-ninja-dvd-p435477?utm_source=cinemaonline


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...