Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Animal

30. november 2001 af Morten Eriksen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Animal billede

Marvin Mange bliver efter et seriøst biluheld brugt til et ekperiment hvor han får indopereret organer fra dyr. Han har nu dyriske instinkter der er meget svære at holde tilbage!

Marvin Mange (Rob Schneider) er en kikset politielev. Han hånes af kollegerne og det kniber endda med at løbe fra en gammel mand. Det går ikke så godt for ham, og en dag hvor hele stationen er til baseball kamp, må han blive tilbage og passe biksen. Han svarer et nødopkald. Det er et overfald på en restaturant og det virker temmelig voldsomt. Politimanden kommer op i Marvin og han må tage sagen i egen hånd. Det forfærdelige sker, at han på vej op af en bjergside i bilen må undvige en søløve!? og kører derfor lige ud over skrænten. Der er et pænt stykke ned til bunden og bilen samt Marvin bliver totalskadet. Mens han er bevidstløs er der en skikkelse der slæber af sted med ham i nattens mørke. Om morgenen er han tilsyneladende frisk og uden en skramme…

Han finder dog hurtig ud af, at alt ikke er helt som det skal være, og det viser sig at en sindssyg videnskabsmand Dr. Wilder (Michael Caton) har brugt stakkels Marvin til et eksperiment hvor han har udskiftet de smadrede dele i hans krop med dele fra dyr. Marvin er derfor nu blevet til en sammensmeltning af flere dyr. Marvin støder ind i Rianna (Colleen Haskell), der er meget dyreglad og som også arbejder med dyr, og han har problemer med at holde hans dyriske instinkter tilbage overfor hende. Han er pludseligt blevet meget dygtigere til sit arbejde, selvom det ikke er helt normale metoder han bruger. Han kan bl.a. sniffe sig frem til narko gemt i enden på en mand og han redder et barn fra at drukne ved at svømme som en delfin.

Det er Adam Sandlers produktionsselskab Happy Madison der står bag filmen og det giver filmen det specielle ”Adam Sandler” præg. Sandler og Schneider er gamle venner og Schneider har altid små roller i Sandler’s film. Sandler dukker også op i en lille scene i denne film. Schneider har selv haft indlydelse på manuskriptet og Colleen Haskell der spiller Rianna er hentet fra realityshowet ”Survivor”. Hun har her sin spillefilmsdebut. En ting man kan sige om Rob Schneider er, at han er ekstrem god til at se dum ud. Første gang man kunne se ham i en større rolle var som Sylvester Stallone’s makker i ”Judge Dredd” og senere fik han så rollen som Deuce i komedien ”Deuce Bigalow: Male Giggolo” der fik den danske titel ”Er du til noget?”. Der er flere ligheder mellem ”Deuce” og ”Marvin”! De er begge to kiksede, ser meget op til deres far, bliver begge forelsket i en lyshåret pige og jages begge to mere eller mindre af en sindssyg politimand med mindreværdskomplekser. Hardcore filmfreaks vil lægge mærke til, at filmen gør grin med og genbruger ting fra ”Wolf” med Jack Nicholson. Hvor filmen ”Deuce Bigalow” var langt ude, men stadig havde en lille snært af realisme hvilket er med til at gøre det hele sjovt, er ”The Animal” kørt helt ud og det hjælper en hel del hvis man inden da har stiftet bekendskab med Adam Sandler og den form for humor så man ved sådan cirka hvad man kan forvente. Det er amerikansk komik! En anden ny film fra Sandler’s produktionsselskab er ”Joe Dirt” med David Spade i hovedrollen som drengen med stort hår der som barn bliver efterladt af sine forældre i Grand Canyon. Den skal vi nok ikke regne med kommer op i de danske biografer. Der er mange sjove sekvenser i ”The Animal” og man bliver konstant underholdt. ”Er du til noget?” blev et stort videohit og jeg vil også spå ”The Animal” til at gøre sig bedre hjemme i stuen end på det store lærred. Det er sjovt, fordi hovedpersonen ender i pinlige situationer næsten hele tiden, men historien (sketchen) er meget tynd.

Titel: The Animal
Original Titel: The Animal
Premieredato: 30. november 2001
Instruktør: Luke Greenfield
Skuespillere: Rob Schneider, Colleen Haskell, John C, Mcginley, Edward Asner, Michael Caton, Louis Lombardi
Spilletid: 84 min.
Selskab: Happy Madison, Revolution Studios, Columbia Pictures 2001
Genre: Humor
Link: http://www.spe.sony.com/movies/theanimal/
Den gale Dr. Wilder har eksperimenteret lige lovligt meget.
Den gale Dr. Wilder har eksperimenteret lige lovligt meget.
Family reunion!
Family reunion!
Marvin sammen med sin udkårne Rianna.
Marvin sammen med sin udkårne Rianna.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...