Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Big Bang Theory - The Complete seventh Season

14. oktober 2014 af Elsebeth Frederiksen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Big Bang Theory - The Complete seventh Season billede

Nørderne er tilbage, stadig kiksede og elskelige.

The Big Bang Theory er nu nået til 7. sæson. Det er for mig en af de serier, som jeg ser, hvis jeg zapper forbi, men som jeg altid bliver på, fordi det er en af de sjoveste tv-serier til dato.

Vi følger nørderne Sheldon Cooper(Jim Parsons), som man godt kan betragte som seriens hovedperson, hans ”kæreste” Amy Fowler (Mayim Bialik). Sheldon er utroligt narcicistisk og for ham handler alting om at have ret og han har ikke noget imod at ydmyge de andre for at vise at han har ret.

Sheldon og Amy er dog ikke de eneste med disfunktionelle forhold. Leonard Hoffstadter( Johnny Galecki) er kæreste med servitricen Penny(Kaley Cuoco-Sweeting), som bor på samme etage. Han er et geni og arbejder, som de andre nørder i serien som forskere på universitetet.

Så er der Howard Wolowitz(Simon Helberg) med det meget kiksede grydehår og hans kone Bernadette(Melissa Rauch) med den irriterende stemme.

Det sidste geni er Raj (Kunal Nayyar) med den charmerende indiske accent, det kiksede ydre og de mange skægge pinlige replikker til det modsatte køn. For ham lykkes det aldrig at finde den kvinde, han skal dele livet med.

Penny er som sagt servitrice og selvom hun faktisk lyder ret intelligent, bliver hun hele tiden mobbet med at være en dum blondine. Især Sheldon er ond ved hende og benytter enhver lejlighed til at vise sin overlegne intellekt. Et eksempel er, da der bliver arrangeret en skattejagt, er Penny den første til at finde svarene på ledetrådene, som det beskriver de andre som rent held.
Penny tager altid tingene cool og har meget stor rummelighed overfor supernørderne.

Hvorfor kalder jeg Sheldon og Amy for “kærester”? Pseudokærester er måske også et godt udtryk, for man ser ikke på noget tidspunkt Sheldon og Amy kysse, holdehinanden i hånden, eller gøre noget, der indikerer, at de er kærester. I denne sæson venter Amy stadig på lidt ømhed fra Sheldon, og hver gang tror man, at nu få hun endelig det kys eller knus, som hun drømmer om. Der er endda scener, hvor hun dagdrømmer om det og vågner, da servitricen kommer for at tage imod ordre. Hver gang bliver man skuffet på hendes vegne, samtidig med, at man tænker, hvordan de kan kalder sig kærester. Men måske ændrer det sig i denne sæson?

Amy er den stereotypiske nørd med briller, uformelige cardigans, men man kommer, ligesom med de andre, til at holde af hende.

Man kan ikke rigtigt identificere sig med nogle af dem.
Måske med undtagelse af Penny, som virker som den mest normale og mest velfungerende af hovedpersonerne i serien.

Nørderne lever så skønt op til de de stereotypiske forestillinger, man kan have om nørder og det gør ikke noget, at nørder måske ikke er sådan i virkeligheden, for dette er jo fiction. Virkelige nørder går vel ikke altid rundt og fortæller folk de er genier, er totalt asociale og går i mærkeligt tøj, vel?
Dette er en sitcom af de bedste. Der er ikke smarte effekter, biljagter, drager eller makabre mord, kun sjove replikker og forrygende underholdning.
Se den for nørdernes skyld. De fortjener det.

Der er masser af ekstramateriale på denne dvd. 2013 comic con panel, optagelser fra backstage, May 4th episode, Gag Reel, BBTea time og meget mere. Det er mere end man normalt får i et bokssæt og dejligt, at køberne får mere end bare serien at se.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: The Big Bang Theory
Original Titel: The Big Bang Theory
Premieredato: 6. oktober 2014
Instruktør: Mark Cendrowski, Peter Chakos
Skuespillere: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley C Uoco-sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Carol Ann Susi, Kevin Sussman
Spilletid: 464 min.
Selskab:
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...